Ziua de naştere 5 Mai

5 Mai – ziua trezirii la realitate

Adesea, nativii zilei de 5 mai consideră că au o misiune specială de a-i educa şi de a-i lumina pe ceilalţi, indiferent de starea lor. Ei pot oferi sfaturi celor care îşi doresc o viaţă mai bună. Procedând astfel, uneori pot stârni ura celorlalţi, fiind consideraţi băgăreţi. Cu toate acestea, în final, ceilalţi realizează cât de relevante pot fi sugestiile lor.

Intelectul celor născuţi pe 5 mai este foarte bine dezvoltat, dar rareori este folosit la întâmplare. Este valabil doar în teorii aplicate, în gândirea practică. Pentru cei născuţi astăzi adevăratul sens al lucrurilor este foarte important. Datorită încăpăţânării lor, pentru nativii zilei de 5 mai reprezintă o adevărată provocare recunoaşterea propriilor erori. Adesea, succesul lor va fi măsurat prin capacitatea lor de a se replia după o retragere sau înfrângere.

În timp, prietenii şi familia se pot simţi constrânşi de prejudecăţile de comportament ale celor născuţi pe 5 mai. Toţi prefera să fie apreciaţi pentru calităţile lor individuale însă cei născuţi pe 5 mai omit uneori acest lucru. Cei născuţi astăzi ar trebui să încerce să accepte imperfecţiunile, excentricităţile şi nevoile speciale ale celor dragi lor. În calitate de părinţi ei trebuie să manifeste o grijă deosebită în privinţa copiilor. Aceştia trebuie să se simtă iubiţi pentru ceea ce sunt în realitate şi nu numai pentru ceea ce ar putea deveni.

Deoarece orice vorbitor are nevoie de audienţă, cel mai tragic lucru ce se poate întâmpla unui nativ al zilei de 5 mai este să fie ignorat. Cei născuţi astăzi se străduiesc să evite aceasta situaţie cu orice preţ. În consecinţă, în cazul persoanelor născute pe 5 mai mai puţin evoluate, este necesar prea puţin timp pentru a pregăti şi a gândi o idee şi mult prea mult timp pentru a o prezenta. Într-adevăr, persoanele născute astăzi ştiu cum să-şi vândă marfă.

Tema trezirii este predominanta în vieţile nativilor zilei de 5 mai. Ei se străduiesc să stârnească şi să motiveze. Îi alertează pe ceilalţi în legătură cu adevărurile importante alungând orice urmă de îndoială. În cazul în care îi îndeamnă pe ceilalţi să se apere singuri, să se revolte sau pur şi simplu să îşi îmbunătăţească viaţa de zi cu zi încetul cu încetul, mesajul nativilor zilei de 5 mai este ca o trompetă ce cheamă trupele la război. Cei născuţi astăzi pur şi simplu nu pot suferi ignoranţa sau inconştienţa celorlalţi, chiar dacă este vorba de familie, prieteni sau colegi.

Persoanele născute pe 5 mai au tendinţa de a fi protectoare ajungând chiar până la gelozie când îşi exercita rolul de educatori sau de model. Uneori, sunt într-o concurenţă acerbă cu cei ce le-ar putea uzurpa poziţia. Ei trebuie să evite orice fel de agresiune asupra celor din jur. Prin acest comportament ei îi vor îndepărta atât pe aliaţi, cât şi pe suporteri. Cei născuţi pe 5 mai acceptă foarte greu orice propuneri. Acest lucru intervine mai ales în cazul în care trebuie să accepte situaţii ieşite din comun. Pe de altă parte, cei născuţi astăzi dau dovadă de o mare răbdare când simt că procesul de îmbunătăţire, indiferent cât de gradual se face, este ţinut pe loc.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu