Ziua de naștere 4 ianuarie

4 ianuarie – ziua formulatorului

Nativii zilei de 4 ianuarie au un talent natural de a rezolva toate tipurile de probleme, mai ales cele tehnice. Ei se pricep să analizeze o situaţie şi să expună concis tot ce este greşit. Sunt capabili să formuleze ceea ce alţii consideră dificil de conceput, dar au tendinţa de a se suprasolicită.

Nativii zilei de 4 ianuarie au un talent practic de a îndeplini sarcinile cu un minim de efort. De asemenea, au idei de mare anvergură. Imaginaţia lor este uneori extrem de fantezistă, dar păstrează totuşi o legătură solidă cu realitatea. Pot fi consideraţi norocoşi pentru că visează scheme ce funcţionează când sunt aplicate în realitate. Nativii mai evoluaţi îşi urmează propriile idei, dezvoltând un proces treptat, plecând de la observaţie la formulare şi apoi la implemetare. Odată stabilit modul de abordare, el poate fi aplicat cu succes şi în situaţiile similare ce pot apărea.

Persoanele născute pe 4 ianuarie obişnuiesc să colecţioneze atât obiecte, cât şi informaţii. Le place să se înconjoare de cărţi, unelte, materiale şi alte acareturi, astfel încât să poată avea totul la îndemână când au nevoie de un anumit lucru. Cei născuţi în această zi sunt foarte direcţi şi nu se lansează în speculaţii gratuite. Chiar şi conversaţia în societate le face plăcere numai dacă urmăreşte un scop anume care prezintă interes pentru ei.

În general nativii zilei de 4 ianuarie sunt extrem de organizaţi şi ordonaţi. Ei îi pot deranja pe ceilalţi cu insistenţele lor legate de ordine. Pentru a înţelege aproape orice, inclusiv sentimentele umane, nativii au nevoie de un anumit cadru oficial.

Deşi nativii zilei de 4 ianuarie pot deveni părinţi excelenţi, ei stârnesc uneori resentimente copiilor datorită atitudinii dominante şi tendinţei de a controla. Pentru a evita aceste neînţelegeri, ei trebuie să fie mai toleranţi, să mai lase de la ei în ceea ce îi priveşte pe copii şi pe parteneri şi să permită tuturor celor implicaţi să fie ei înşişi.

Nativii zilei de 4 ianuarie sunt recunoscuţi datorită stilului lor caracteristic. Sunt foarte originali atât că mod de gândire, cât şi că fel de a se îmbrăca şi de a se comporta. Din acest motiv, pentru ei poate fi dificil să asculte ordinele altora. Deşi pot fi foarte buni în munca lor în cadrul unei echipe sau că membrii de valoare ai unei organizaţii, majoritatea nativilor vor dori în cele din urmă să-şi formeze propria afacere sau companie. În calitate de artişti, meşteşugari sau patroni ei sunt destul de motivaţi pentru a fi extrem de productivi.

sursa: internet: https://astromax.eva.ro/

Distribuie pe:

Lasă un comentariu