Ziua de naștere 3 ianuarie

3 ianuarie – ziua implicării totale

Nativii zilei de 3 ianuarie obişnuiesc să se implice total în relaţiile cu alte persoane sau în proiectele la care participă. Rareori sau chiar niciodată vor căuta să se retragă sau să renunţe. Acest lucru le poate crea probleme (atât lor cât şi celorlalţi implicaţi) atunci când lucrurile nu se rezolvă, mai ales pentru că nativii nu pot sau nu sunt dispuşi să accepte asemenea eşecuri. Când lucrurile merg bine ei pot fi consideraţi indivizi de mare încredere, atenţi, muncitori, dedicaţi. Nu se plictisesc nici măcar de sarcinile foarte simple pentru că au un simţ puternic al datoriei şi nu se vor sustrage de la responsabilităţi.

Nativii zilei de 3 ianuarie sunt atât persuasivi, dar şi încăpăţânaţi. În consecinţă, cei ce doresc să se retragă dintr-un aranjament cu ei pot considera acest lucru dificil sau aproape imposibil. Nativii sunt capabili să producă o tensiune emorma celorlalţi pentru a-i determina să facă aşa cum doresc ei. Se pricep să folosească mijloace secrete, umorul sau seducţia fără rezerve deoarce ei ştiu ce le place oamenilor să audă. În chestiunile de afaceri, însă, rareori vor putea fi acuzaţi că profită de ceilalţi în scopuri personale deoarece loialitatea lor pentru organizaţia sau cauza respectivă este ireproşabilă.

Persoanele născute pe 3 ianuarie nu sunt stânjenite de faptul că se afla în prima linie de acţiune. Ei pot deveni agresivi când sunt provocaţi, dar în alte condiţii evita confruntările. În general se comportă politicos şi manierat. Stilul lor sofisticat poate fi fermecător datorită combinaţiei de cunoştinţe, rafinament şi popularitate. Povestitori împătimiţi ai lucrurilor bune în viaţă, cei născuţi astăzi afişează o calitate puternic terestră. În general ei oferă celorlalţi posibilitatea de a alege. Chiar dacă lucrurile sunt făcute cu plăcere sau fără – vor fi făcute în cele din urmă!

Datorită puterilor lor de convingere şi voinţei puternice, nativii zilei de 3 ianuarie pot fi aroganţi şi imposibili în anumie situaţii. Cei care au relaţii cu ei se pot simţi umeori frustraţi şi chiar îşi vor pierde cumpătul.

Nativii zilei de 3 ianuarie sunt extrem de controlaţi, motiv pentru care ei câştiga în majoritatea confruntărilor. Una din strategiile lor preferate este să arate că renunţă, în timp ce de fapt îşi păstrează forţele pentru a se întoarce în luptă într-o altă zi. În realitate ei nu renunţă nici o clipă.

Nativii zilei de 3 ianuarie trebuie să se ferească să imprime prea mult din individualitatea lor unor situaţii de grup. Este preferabil să caute o profesie în care sunt capabili să îşi lase amprenta personală şi în care echilibrează libertatea individuală cu datoria. Obiectivele spirituale nu trebuie uitate sau sacrificate în numele obţinerii rezultatelor dorite.

sursa: internet: https://astromax.eva.ro/

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naștere 3 ianuarie”

Lasă un comentariu