Ziua de naștere 4 iunie

Ziua de naștere 4 iunie – ziua expertizei critice

Din cauza minţii lor agere şi a uşurinţei de exprimare, oamenii născuţi pe 4 iunie atrag în general atenţia atunci când se vorbeşte pe marginea unui subiect care îi poate inspira pozitiv. În schimb, atunci când îşi exprimă dezacordul, rareori reuşesc să fie diplomaţi sau subtili. Deşi nu sunt neapărat înzestraţi cu calităţi de lider, cei născuţi în această zi ar putea totuşi să descopere că au ajuns în poziţii înalte. S-ar putea să se simtă nesiguri în aceste poziţii şi, ca urmare, trebuie să se ferească de un comportament autocratic. Ei sunt mult mai fericiţi atunci când lucrează ca membri împuterniciţi ai unei echipe.

Persoanele născute pe 4 iunie trebuie să aibă grijă să nu îşi îngrădească nepreţuita flexibilitate în favoarea unor reguli stricte, dogme sau obligaţii dubioase. Nativii acestei zile nu se simt niciodată mai bine decât atunci când se află în stadiile de cunoaştere a unei profesii sau a unui lucru de interes, jucând rolul unui student sau învăţăcel şi lucrând la propria perfecţionare. Este foarte important ca ei să aibă mereu proiecte noi la orizont pentru că se pot simţi foarte repede nesatisfăcuţi de orice tip de activitate care îi constange şi care le limitează dezvoltarea. În cel mai rău dintre cazuri, ei îşi pot descărca aceste frustrări asupra membrilor familiei, asupra prietenilor sau colaboratorilor pe linie de serviciu.

Indivizii născuţi în această zi trebuie să-şi folosească abilităţile oratorice într-un mod constructiv. Observaţiile lor critice, oricât de intuitive, pot stârni situaţii antagonice. Ei trebuie să se concentreze mai puţin asupra adevărului obiectiv şi mai mult asupra relaţiilor interumane. Cultivarea unui simţ al umorului relativ lipsit de sarcasm poate reprezenta o contribuţie extraordinară în realizarea acestui scop.

Nu se pot nega abilităţile tehnice ale celor născuţi în această zi. Adesea, ei devin experţi în domeniul lor şi sunt apreciaţi la locul de muncă. Mulţi dintre cei născuţi pe data de 4 iunie nu numai că excelează în ceea ce fac, dar sunt şi capabili să aducă o doză sănătoasă în structura mediului lor. Deşi s-ar putea să aibă sentimente amestecate, contradictorii, atunci când trebuie să ia decizii pentru alţii, talentul lor organizatoric este impresionant şi sunt capabili să transforme indivizi diferiţi într-o unitate efectivă.

De obicei, persoanele născute la 4 iunie acorda o mare importanţă intuiţiei lor. N-ar trebui să facă niciodată greşeala de a gândi prea mult şi de a permite părţii lor raţionale să submineze puterea intuitivă. Adeseori, sunt exageraţi în ceea ce priveşte munca depusă. Ei riscă să piardă viaţa emoţională dacă se aruncă în prea multe activităţi solicitante. Nevoile fizice, atât de recreere cât şi de sex, nu trebuie suprimate, ci exprimate. Cei născuţi în această zi trebuie să îşi facă timp pentru a-şi demonstra afecţiunea faţă de cei pe care îi iubesc şi să se implice în activităţi zilnice simple. Acceptarea afecţiunii nu este o problemă pentru cei născuţi pe 4 iunie, dar acceptarea ajutorului ar putea fi. Să înveţe să dea, dar şi să primească este un pas important în dezvoltarea lor că fiinţe umane.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu