Ziua de naștere 4 martie

4 martie – ziua izolării creative

 Persoanele născute pe data de 4 martie pot trăi şi munci izolaţi de lumea exterioară. Deşi mulţi dintre nativi nu aleg în mod conştient izolarea, se dovedeşte adesea că este o tendinţă inevitabilă în viaţa lor. Astfel, se trezesc mereu rupţi de societate sau de mediu, fie la nivel fizic, emoţional său spiritual.

Oricum, pentru nativii acestei zile singurătatea reprezintă o şansă de a fi productivi. Chiar şi atunci când sunt invitaţi să iasă şi să se distreze vor alege să stea acasă – nu din frică sau negativism, ci pur şi simplu pentru că ei cred că se vor simţi mai bine aşa. Indivizii mai evoluaţi sau mai creativi născuţi în această zi considera că izolarea lor relativă este esenţială pentru a-şi face cât mai bine treaba. Puterea lor de concentrare este de obicei excelentă, se simt bine cu ei înşişi şi nu au sentimente de anxietate atunci când rămân singuri.

Din punct de vedere social, cei născuţi în această zi prefera în general compania unui număr redus de prieteni apropiaţi în locul unui număr mare de cunoştinţe superficiale. Intimitatea are un înţeles special pentru nativii zilei de 4 martie şi au tendinţa de a o căuta atât în relaţiile lor, cât şi mediul înconjurător. Cei născuţi în această zi se simt bine în spaţii modeste şi sigure în care sunt înconjuraţi de obiectele la care ţin cel mai mult. Atunci când se afla în spaţii deschise sau pline de oameni se pot simţi în nesiguranţă.

Nativii acţionează în mod natural atunci când doresc să întemeieze un cămin sau să iniţieze o afacere. Au un simţ aparte pentru ceea ce este confortabil, simplu şi elegant. Acest lucru se datorează şi faptului că nevoile lor materiale tind să fie modeste şi nu sunt deosebit de impresionaţi de lux.

Persoanele născute pe data de 4 martie obţin mari satisfacţii atunci când împărtăşesc rezultatele muncii lor cu alţi oameni chiar dacă nu îi cunosc. Dacă află că cineva i-a apreciat, se bucură mai mult decât dacă şi-ar întâlni admiratorul față în faţă. Acest lucru poate fi uneori stânjenitor. Timiditatea nativilor zilei de 4 martie este o calitate deosebită, dar ei ar trebui să înveţe de asemenea să fie mai agresivi atunci când doresc să-şi susţină punctul de vedere.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu