Ziua de naștere 5 martie

5 martie – ziua raiului şi a iadului

Persoanele născute în ziua de 5 martie au două lături distincte ale personalităţii. Aparent vesele şi fermecătoare, sofisticate, amabile şi pline de consideraţie, în sinea lor se lupta cu demonii personali. Extrem de secretoşi, se pot manifesta foarte diferit în particular şi sunt predispuşi adesea la exteriorizarea unor sentimente şi emoţii negative.

Productivi şi creativi, cei născuţi în această zi au de obicei capacitatea de a-şi exprima ambele laturi ale naturii lor în cadrul mucii, fără a intra în contradicţie sau fără teamă de cenzură. Problemele pot apărea în viaţa particulară, care nu rareori este furtunoasă şi chiar destructivă. Indivizi profunzi, nativii zilei de 5 martie au contacte cu tot spectrul emoţiilor umane pe care ei înşişi le experimentează într-un moment sau altul. De asemenea, au talentul de a scoate la iveală atât ce este mai bun, dar şi ce este mai rău din oamenii din jur. Printr-o introspecţie profundă, cei născuţi în această zi pot scoate la iveală slăbiciunile, lipsurile şi nesiguranţa celorlalţi provocând un mare impact asupra acestora. Acest lucru se datorează în mare măsură sensibilităţii nativilor.

În mod deloc surprinzător, cei născuţi la această dată par să îşi trăiască viaţa mai intens decât alţii. De asemenea, rămân deschişi unei largi varietăţi de experienţe în comparaţie cu majoritatea oamenilor.

Uneori, persoanele născute la data de 5 martie pot fi obiective din punct de vedere logic şi emoţional, iar alteori pline de pasiune, poate chiar iraţionale, copleşindu-i pe ceilalţi cu intensitatea lor. Această trecere se poate face într-un interval scurt de timp, de la câteva minute la câteva secunde. Unii s-ar putea întreba cum poate fi o persoană atât de schimbătoare şi în acelaşi timp adaptabila la diferite circumstanţe.

Deoarece se întâmplă adesea să varieze foarte mult relaţiile personale, cei născuţi în această zi pot ajunge să se simtă singuri şi să se întrebe dacă vor găsi vreodată persoana potrivită. Cei care reuşesc să îşi dea seama că lipsa satisfacţiei se datorează propriei naturi dificile au o şansă în plus de a face schimbările necesare. Aceşti nativi îşi vor simplifica viaţa emoţională şi vor obţine satisfacţii importante.

Menţinerea la un nivel mai echilibrat şi integrarea diferitelor aspecte ale personalităţii reprezintă o sarcină înspăimântătoare pentru nativi, dar răsplata este pe măsură. Este posibil ca divergențele generate de luptele lor interioare să stârnească o imaginaţie bogată. Astfel, unele persoane născute în această zi se tem că, devenind oameni obişnuiţi, îşi vor toci latura „ascuţită” a personalităţii lor.

Conştientizarea efectului pe care îl au asupra celorlalţi este esenţială pentru indivizii născuţi la această dată. Cultivarea unei lături mai puţin egoiste, supunerea faţă de o forţă spirituală mai înaltă, concentrarea pe gesturi simple în viaţa de zi cu zi le poate face viaţa mai uşoară atât lor, cât şi celor din jur.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu