Ziua de naștere 6 martie

6 martie – ziua iubitorilor de frumos

Persoanele născute pe data de 6 martie sunt atrase irezistibil de frumuseţe. Ei se simt atraşi de anumiţi oameni, situaţii, medii, genuri de muzică sau arte care le încântă simţurile. Ei înşişi au adesea o putere de atracţie de care par să nu fie conştienţi. Nativii mai „relaxaţi” au nevoie de timp pentru a reuşi să înţeleagă această putere şi cum o pot folosi în favoarea lor dacă doresc să aibă mai mult succes în cariera şi să progreseze în dezvoltarea personală.

Nativii zilei de 6 martie pot merge într-o anumită direcţie foarte liniştiţi atunci când ceva sau cineva le atrage atenţia. Deşi s-ar putea să întrezărească această frumuseţe pentru o scurtă perioadă de timp, ei nu îşi pot scoate din cap imaginea respectivă. Ei sunt atraşi irezistibil şi, înainte să îşi dea seama, sunt prinşi în mrejele acelui lucru frumos. Poate că aceasta se întâmplă din cauza sensibilităţii lor inconştiente sau chiar din cauza unei puteri psihice. Persoanele născute la această dată au tendinţa de a proiecta asupra lumii seria proprie de imagini idealizate şi interiorizate sau cel puţin un set inconştient de aşteptări înalte. În special atunci când vizualizează ceea ce le-a atras atenţia, se întâmplă să nu vadă lucrul respectiv aşa cum este el în realitate, ci să-l vadă aşa cum vor ei. Poate că ceea ce văd le întăreşte şi le completează necesităţile interne. Astfel, asemeni lui Narcis, este posibil ca ei să se îndrăgostească de propria imagine reflectată.

Mulţi dintre nativii zilei de 6 martie sunt fiinţe deosebit de estetice, dispuse să îşi dedice vieţile şi să se sacrifice pentru idealurile lor. Ei înşişi sunt capabili să inspire celorlalţi admiraţie, chiar adoraţie. O astfel de atracţie poate fi numită iraţională dacă nu ar fi faptul că adesea satisface necesităţi şi preocupări concrete şi obiective.

Pentru pesroanele născute pe data de 6 martie, toate formele de experienţe senzoriale – texturi, sunete, culori, mirosuri şi gusturi – se combină într-un fel de buchet care le încurajează spiritul, dar care uneori îi copleşeşte. Unii indivizi născuţi în această zi pot deveni sclavii dorinţelor şi atracţiilor lor, dar pentru mulţi nativi ai acestei zile senzorialul în sine nu le satisface necesitatea de adorare şi apreciere a frumuseţii. Ei simt nevoia să facă mult mai mult, să idealizeze obiectul afecţiunii lor şi, odată ce au făcut acest lucru, să fuzioneze cu acesta.

Pentru cei născuţi în ziua de 6 martie, a învăţa să fie obiectivi în manevrarea atracţiilor şi atractivităţii lor reprezintă cheia pentru menţinerea controlului asupra vieţii şi pentru împlinirea potenţialului lor că oameni.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu