Ziua de naştere 6 februarie

6 februarie – ziua popularităţii

Nativii zilei de 6 februarie simt nevoia de a fi faimoşi în mediul lor social. Într-adevăr, ei doresc să fie admiraţi şi preţuiţi de către cei apropiaţi. Ceilalţi îi vor considera extrem de norocoşi pentru că pot atrage atât de multă atenţie. În realitate, nativii sunt de obicei destul de nesiguri în ceea ce priveşte adevărata lor valoare. De aceea, vor căuta să îi susţină pe ceilalţi şi în acelaşi timp să-şi satisfacă într-o anumită măsură şi propriul ego. A tânji după dragoste şi apreciere poate fi o povară pentru inima unui nativ al zilei de 6 februarie.

Încercând să explice popularitatea celor născuţi în această zi, oricine poate considera că înfăţişarea, farmecul personal şi atitudinea lor expansivă sunt decisive în acest sens. În plus, abilitatea nativilor de a atinge coarda sensibilă a celorlalţi şi încrederea pe care o inspiră sunt la fel de importante.

În mod firesc, desigur, stilul de viaţă ce pune accent pe popularitate implică şi opusul acesteia – lipsa de popularitate. Această stare extrem de nefavorabilă frustrează ambiţiile nativilor zilei de 6 februarie şi trebuie depăşită. Pentru a-şi recăpăta sau a-şi menţine statutul favorit, nativii mai puţin evoluaţi ai zilei de 6 februarie vor merge până la capăt, ajungând chiar să-şi schimbe punctele de vedere, să renunţe la prieteni sau chiar să-şi modifice aspectulul fizic. Pot fi comparaţi cu nişte flori ce se întorc întotdeauna după lumina soarelui atunci când vor să obţină aprobarea celorlalţi. Nativii mai evoluaţi ai zilei de 6 februarie sunt de asemenea capabili să se schimbe cu timpul, însă apreciază şi îşi susţin latura constantă şi unică. În cele din urmă, cei născuţi în această zi trebuie să depăşească nevoia lor de a fi apreciaţi prin concentrarea mai intensă asupra valorii lor interioare. Ei trebui să descopere ce au în comun cu ceilalţi şi cum pot fi de folos familiei sau comunităţii.

Într-adevăr, este foarte important ca nativii să-şi dezvolte valorilor interioare, fără a se lăsa influenţaţi de nevoia lor de a fi apreciaţi. Ei trebuie să se ridice la nivelul încrederii pe care ceilalţi le-o acordă. Acest lucru nu este atât de uşor deoarece ei vor atrage atenţia fără nici un efort şi din acest motiv pot uita că respectul trebuie câştigat.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu