Ziua de naştere 6 iulie

Ziua de naștere 6 iulie – ziua dorinţei magnetice

Cei născuţi pe 6 iulie sunt inevitabil implicaţi în relaţii şi cariere ce reprezintă de cele mai multe ori obiectul dorinţei lor. Există situaţii care par fatale pentru vieţile nativilor zilei de 6 iulie. Este vorba de situaţiile în care trebuie să ia hotărâri importante pentru viaţă. Pasiunea manifestată de către nativii zilei de 6 iulie faţă de fixaţia lor, oricare ar putea fi aceasta, poate fi irevocabilă, mai ales dacă se întâmplă în tinereţea lor. Într-adevăr, pentru nativii zilei de 6 iulie, motivaţia emoţională pentru a face ceva poate depăşi faza în care iau în considerare intenţiile respectivelor eforturi. Ei vor face un fapt împlinit din acestea. De exemplu, ei îşi pot propune o schimbare în ceea ce priveşte prietenul său iubitul. Este posibil chiar că ei să fie posedaţi de dorinţa de a câştiga un premiu, un merit sau de a-şi crea o carieră sau chiar de a înfiinţa un birou. De asemenea, este posibil ca ei să fie atraşi în mod magnetic de bani sau relaţii sexuale. Ei nu vor ţine cont de o persoană sau de un obiect anume.

Pericolele acestor dorinţe magnetice ale nativilor zilei de 6 iulie sunt multiple. Şocul, dezamăgirea şi suferinţa, ce însoţesc pierderea obiectului dorinţei lor, pot fi catastrofale. Dacă, într-adevăr, ei au pus toate ouăle într-un singur coş, ei pot ignora sau treace peste anumite situaţii mult mai evidente legate de afecţiunea şi ambiţia lor. Ei pot chiar să persevereze ani întregi în acest sens. Mai târziu ei pot deveni înverşunaţi în ceea ce priveşte acest obiect al dorinţei lor şi să ajungă să regrete. Dacă zone mult mai generale (cum ar fi banii şi sexul, de exemplu) fac obiectul dorinţei lor, ei for veni în contact cu tot felul de energii umane negative şi pozitive. Cei născuţi astăzi care se dedică trup şi suflet dorinţei îşi pot compromite idealurile, interesele proprii şi chiar respectul de sine deoarece se vor încurca în mod repetat în relaţii nu tocmai potrivite.

Deşi maturitatea poate implica anumite sacrificii, majoritatea celor născuţi astăzi învaţa eventual din experienţă să cântărească avantajele şi dezavantajele unei încercări sau ale unei cuceriri înainte de a acţiona în acest sens. Nativii mai evoluaţi realizează că dorinţa în sine poate fi pozitivă, dar atunci când este o completare a obiectului dorinţei. În cazul în care vor refuza să renunţe la această acţiune, situaţia poate deveni extrem de distructivă. Indivizi mult mai avansaţi înţeleg că o persoană trebuie să progreseze în viaţă, nu să stagneze, să devină obsedată şi dependenţa şi să desconsidere sentimentele celorlalţi. Ei îşi vor folosi abilităţile magnetice pentru a progresa din punct de vedere personal, prin învăţare, conştiinciozitate şi prin acceptarea laturii spirituale.

Prin această dorinţă magnetică, cei născuţi pe 6 iulie experimentează o mare provocare şi îşi asumă o mare responsabilitate. Lecţia principală pe care trebuie să o înveţe este să trateze fiecare zi, fiecare moment, fiecare persoană cu care intră în contact, cu grijă şi blândeţe. Ei nu trebuie să îşi dedice toate energiile unei singure dorinţe. În cele din urmă ei vor provoca, totuşi, gelozie, invidie, posesivitate şi toate tipurile de frustrare. Cei mai buni dintre nativii zilei de 6 iulie au această obsesie pentru o situaţie inedită, o abordare a vieţii mult mai bine definite. Ei consideră că astfel au făcut rost de o jucărie nouă şi sunt dispuşi să facă faţă chiar şi unor condiţii foarte dificile pentru a-şi realiza acest obiectiv.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu