Ziua de naştere 7 iulie

Ziua de naştere 7 iulie – ziua revelaţiilor imaginare

Revelaţia este o temă recurentă în vieţile nativilor zilei de 7 iulie. Dorinţa de a descoperi sau de a întreprinde o cercetare a viziunilor interioare, a propriilor sentimente şi gânduri sau chiar ale celorlalţi este destul de pronunţată. Cei născuţi pe 7 iulie ar putea fi numiţi exibitionisti, dar nu în sensul superficial. Revelând atât de mult despre ei înşişi, nativii zilei de 7 iulie îi pot influenţa pe ceilalţi din multe puncte de vedere. Ceilalţi pot fi şocaţi sau pot simţi un anume disconfort atunci când sunt supuşi cercetărilor.

Cei născuţi astăzi au un fel anume de a exprima punctul de vedere comun al colegilor, familiei şi prietenilor. Ei pot fi consideraţi mai mult decât ciudaţi, deşi gândurile lor fanteziste şi eforturile lor îşi pierd rareori ţinta. Legătura persoanei născute pe 7 iulie cu propriul subconştient este foarte puternică. Aşadar, ei au abilitatea de a înţelege multe dintre ciudăţeniile minţii umane. Atunci când exprimă doar o parte din ceea ce au de spus, nativii se simt bizar. De obicei, ei îi surprind pe ceilalţi, mai ales că sunt mult mai bine înzestraţi. Indiferent de cariera lor, cei născuţi astăzi manifestă dorinţa de a simplifica procesul expunerii. Deoarece ei sunt atât de atenţi cu felul în care îşi dezvăluie trăirile interioare proprii, ei nu văd nimic rău în revelarea trăirilor celorlalţi. Din nefericire, ei pot ajunge să fie acuzaţi de faptul că se amestecă în afacerile altora. De fapt, nativii zilei de 7 iulie au o viaţă personală secretă, deoarece cel mai adesea ei îşi vor expune ideiile şi părerile, dar nu îşi vor spăla rufele murdare în public. Astfel, ei dezvăluie mai mult ceea ce gândesc decât ceea ce fac. Adesea, ei se referă la lumea viselor, fanteziilor şi sentimentelor umane.

Nativii zilei de 7 iulie sunt consideraţi dificili de către cei cu care convieţuiesc. Ei solicită foarte multă înţelegere şi acceptare din partea partenerilor lor. Ei pot fi cunoscuţi de către copiii lor ca nişte visători, de către prieteni ca nişte fantezişti şi de către parteneri de afaceri ca fiind mai îndoielnici. Într-adevăr, ei sunt cel mai adesea înţeleşi greşit de către ceilalţi. Însă, într-o lume concurenţială, ei pot lucra foarte bine şi chiar pot deveni nişte conducători de succes în afacerea lor proprie sau în sfera socială în care activează. Totuşi, pornirile lor cele mai evoluate şi solicitante din subconştient îi vor face întotdeauna încordaţi când este vorba de responsabilităţile de serviciu “corecte” sau de imaginea lor. Cei mai fericiţi nativi ai zilei de 7 iulie sunt cei care îşi pot integra viaţa fantezistă în lumea comercială, fără a face sacrificii privitor la integritatea lor.

Deşi vor fi verticali sau chiar dictatoriali din când în când, cei mai mulţi dintre cei născuţi pe 7 iulie au instincte umane extrem de bine dezvoltate. Totuşi, ei pot fi tulburaţi de confruntarea cu o personalitate mai puternică, mai ales în cazul în care ei trebuie să evalueze calitatea muncii acesteia. Această confuzie poate genera mai târziu mânie şi resentimente, uneori rezultând chiar şi retragerea celor născuţi astăzi într-o carapace. Nativii zilei de 7 iulie trebuie să renunţe la tendinţa lor de a se auto-compatimi atunci când se simt neînţeleşi.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu