Ziua de naștere 8 iulie

Ziua de naștere 8 iulie – ziua pragmatismului întunecat

Cei născuţi pe data de 8 iulie sunt pragmatici până la extrem. Ei sunt mult mai preocupaţi de rezultate decât de partea teoretică. În calitate de fondatori sau creatori, sunt capabili să construiască o organizaţie, o familie şi o afacere, conducând îndeaproape acest obiectiv. Într-adevăr, întreţinerea este o temă majoră în viaţă şi munca nativilor. Pentru nativii acestei zile cea mai mare prioritate este să funcţioneze eficient în activitatea profesională şi în relaţiile de familie.

Anumiţi nativi ai zilei de 8 iulie sunt interesaţi de idei, alţii nu. Idealurile nu sunt atât de importante pentru aceşti oameni puternici. Astfel, ei pot risca să-i exploateze pe ceilalţi pentru a câştiga. Este posibil ca nativii să se manifeste uneori în mod extremist. Natura morală a acţiunilor este puţin importantă şi rareori luată în consideraţie. În general, ei nu sunt interesaţi în mod deosebit de chestiunile religioase.

Nativii zilei de 8 iulie sunt foarte muncitori, dispuşi să îşi dedice viaţa pentru cauzele care prezintă interes. Ei vor fi preocupaţi şi de situaţiile care le oferă satisfacţii financiare. Sunt interesaţi de tot ce poate ajuta la bunul mers al organizaţiei sau instituţiei în cadrul căreia activează. În mod firesc, prietenii şi familia lor vor beneficia din punct de vedere financiar de pe urma unor astfel de eforturi. Însă ei trebuie să fie pregătiţi să îi vadă destul de mult prin preajmă sau să accepte atenţia lor exagerată, uneori. Dacă, totuşi, familia este principala fixaţie a celor născuţi pe 8 iulie, copiii şi partenerul lor pot suferi datorită comportamentului autoritar şi excesiv de protector.

Persoanele născute pe 8 iulie sunt parcă specializate în a-i face pe oameni să creadă că le sunt indinspensabili. Şi cum prezenţa acestora este atât de bine simţită de cei ce îi înconjoară de-a lungul vieţii, această nevoie va persista mult timp chiar şi după ce aceştia au trecut în nefiinţă. În viaţa nativilor zilei de 8 iulie moartea în sine reprezintă adesea o temă ce reprezintă un element puternic în cadrul activităţii lor profesionale sau ceva pentru care se pregătesc intens. Cei mai sănătoşi oameni născuţi astăzi îşi menţin simţul umorului atunci când au de-a face cu o problemă atât de serioasă. Cei care fac parte din familia acestui nativ vor înfrunta doar foarte rar destituirea în urmă decesului, devreme ce investiţiile în asigurări sau alte fonduri sunt de obicei luate în considerare în mod înţelept. De asemenea, moştenirile şi celelalte venituri de pe urmă acestora sunt foarte bine întreţinute şi păstrate. Nativii mai evoluaţi îşi vor pregăti colegii şi copiii din punct de vedere spiritual pentru momentul când se va întâmpla asta. Ei se vor asigura că lăsa în urma gânduri bune şi amintiri frumoase, idei şi principi practice după care ceilalţi se vor ghida.

În ceea ce priveşte munca lor, nativii zilei de 8 iulie trebuie să aibă grijă cu pornirile lor egoiste. În plus, ei trebuie să se ferească ca nu cumva să se impună cu prezenţa lor impresionantă asupra celorlalţi, mai ales în cazul persoanelor mult mai delicate. Fiind destul de bine ancoraţi în planul fizic, dezvoltarea lor spirituală va avea de suferit. Ei trebuie să se ferească de lăcomie, cruzime, răzbunare şi agresiuni extreme şi toate formele grosolane ale comportamentului fizic. De asemenea, ei trebuie să aibă grijă să nu se distanţeze şi să nu devină lipsiţi de comunicare.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu