Ziua de naștere 9 iulie

Ziua de naștere 9 iulie – ziua minunii

 Cei născuţi pe 9 iulie au putere imaginativă pentru a visa la lucruri şi ipoteze neobişnuite şi abilitatea practică de a vedea aceste lucruri împlinite. Astfel, ei au un efect dominant aupra celorlalţi. Mulţi dintre cei născuţi pe 9 iulie doresc să înţeleagă mai bine procesul vieţii şi creaţiei, să investigheze felul în care se fac lucrurile. Le place în mod deosebit să ia lucrurile şi obiectele separat şi să le analizeze ca apoi să le pună cap la cap. Stăpânirea tehnicii, bazată pe experienţă este de obicei esenţială pentru succesul lor.

De-a lungul vieţii, cei născuţi astăzi sunt fascinaţi de coincidenţe, puteri ascunse şi de căile naturii pentru care în prezent nu există nici o explicaţie. Majoritatea celor născuţi pe 9 iulie vor fi mulţumiţi chiar să citească despre tot ce se cunoaşte în legătură ce aceste mistere. O altă parte a celor născuţi astăzi, însă, vor merge destul de departe, manifestând chiar dorinţa de a le rezolva. Deoarece ei consideră că aceasta este o oportunitate de a descoperi, nu o vor lăsa să le scape. Astfel, ei vor fi consideraţi oportunişti în sensul cel mai bun al cuvântului – oameni activi, direcţi, oricând pregătiţi să se implice în evenimente şi probleme.

Femeile născute pe 9 iulie sunt foarte independente, cel mai adesea câştigându-şi singure existenţa. În cazul în care ele vor lucra la domiciliu este destul de probabil să conducă familia din spatele scenei. În cazul în care va veni timpul că ele să preia afacerea familiei în urma îmbolnăvirii sau decesului soţului, nu vor ezita să îşi asume un astfel de rol. În calitate de parteneri, femeile zilei de 9 iulie îşi vor urma calea indiferent de ce se întâmplă, chiar vor apela la respingere că la un stimul de dublare a eforturilor.

Cei născuţi astăzi doresc să investigheze, să descrie, să scrie şi să discute practic despre fiecare domeniu al vieţii ce prezintă interes pentru ei. Curiozitatea lor nemărginită îi duce în locuri ciudate şi ieşite din comun, atât la propriu, cât şi la figurat. Pentru ei, ceea ce alţii numesc bizar este considerat un lucru foarte interesant, ce merită atenţia lor. Nativii zilei de 9 iulie pot părea normali sau convenţionali. Ei nu le vor da ocazia celorlalţi să vadă că sunt interesaţi de astfel de lucruri şi că gândurile şi preocupările lor sunt atât de variate. Cei născuţi astăzi sunt destul de îngăduitori şi arareori desfiinţează sau dezarmează o fiinţă umană sau o idee datorită prejudecăţilor sau ideilor preconcepute. Şi asta nu numai datorită minţii lor deschise, dar şi a sentimentului lor de mândrie ce implică o convingere proprie asupra respectivului fapt pentru a putea lua o hotărâre într-o situaţie dată.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu