Ziua denaștere 6 octombrie

6 octombrie – ziua vieţii bune

 În general, nativii zilei de 6 octombrie manifestă dorinţa de a îmbunătăţi vieţile celor care îi înconjoară, fie prin intermediul principiilor, fie prin faptele lor. Totuşi, de obicei, nativii acestei zile nu contribuie doar la nivel profesional la activităţile de zi cu zi. Ei nu sunt, aşa cum se văd, servitori publici. Este vorba mai mult de bucuria de a face acel lucru, dragostea lor pentru agitaţiei şi dorinţa de a îmbunătăţi calitatea vieţii şi standardele. Aceasta este motivaţia pentru contribuţia lor.

Nativilor zilei de 6 octombrie le place să trăiască la maximum. Pentru ei, viaţa este o aventură, iar mediocritatea este duşmanul lor. Astfel, ei încearcă să simplifice acele sarcini zilnice, care pentru ei pot fi obositoare, deşi necesare şi să îşi folosească energia în mod constructiv. În acest fel, ei trebuie să petreacă mai mult timp în activităţi de recreere şi să se angajeze în activităţi interesante. Nativii zilei de 6 octombrie se expun riscului de a deveni adepţi ai senzaţionalului şi de a solicita din ce în ce mai multe stimulări din experienţă.

Nativii zilei de 6 octombrie vor dedica tot ce au dragostei. Ei nu vor permite căsătoriei sau oricărei alte instituţii sociale să se interpună între ei şi idealurile lor romantice. În acest sens, ei sunt amorali şi îşi pot afişa ostentativ sentimentele într-o manieră lipsită de ruşine şi lipsită de orice inhibiţie. Bărbaţii născuţi în această zi sunt mai puţin romantici în chestiunile sentimentale şi mult mai atraşi de aventura romantică, explorare şi de pericolul fizic. Nativii zilei de 6 octombrie sunt cel mai adesea extrem de preţuiţi ca şi prieteni, nu datorită calităţilor lor de oameni săritori sau datorită loialităţii lor, ci pur şi simplu le place să se afla în preajma acestora. Ei sunt capabili să insufle un spirit vesel oricărei adunări sociale şi prefera să fie exact în centrul atenţiei. Ei sunt încântaţi de adoraţie şi dornici de a acapara energia unui auditoriu.

Deşi nativii zilei de 6 octombrie au un talent de netăgăduit pentru a-şi amuza prietenii, familia şi colegii, orientarea lor inteligentă şi pozitivă, în general, acţionează şi ca un stimulent pentru ceilalţi. După o vreme această influenţă poate deveni insipidă, chiar depresivă. În anumite situaţii, cei născuţi astăzi par să acţioneze în virtutea unei obsesii de a nega seriozitatea şi semnificaţia profundă a vieţii. Nativii zilei de 6 octombrie, ce sunt mai puţin evoluaţi, pot fi luaţi de val de această bucurie şi din această cauză vor risca să piardă tot ce au pe lume.

Totuşi, majoritatea persoanelor născute pe data de 6 octombrie sunt destul de optimiste. Deşi ei expun o înfăţişare veselă, există şi o latură mai dură a caracterului lor, ce le permite să cântărească consecinţele în tot ceea ce fac, cât şi prospectele ce le vor facilita succesul. Într-adevăr, anumite persoane născute în această zi deţin şi o doză de cruzime, atunci când este vorba să îşi urmeze drumul în viaţă.

Nativilor zilei de 6 octombrie le place eficienta circumstanţelor favorabile moderne, dar în acelaşi timp ei sunt tradiţionalişti în ceea ce priveşte gusturile şi interesele lor. Într-adevăr, ei trebuie să se ferească să nu devină prea ataşaţi de confort şi lux.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu