Ziua de naștere 7 decembrie

7 decembrie – ziua sensibilităţii exagerate

Cei născuţi în dată de 7 decembrie sunt personaje unice. Pe parcursul întregii vieţi, ei îşi găsesc cu greu locul printre cei din jurul lor, fie la şcoală, la lucru sau acasă. Cei născuţi în această zi cresc adesea cu gândul că sunt anormali, particulari sau pur şi simplu ciudaţi. Indiferent dacă sunt într-adevăr aşa sau nu, ei se considera astfel şi au parte adesea de viaţa la care se aşteaptă.

Nativii zilei de 7 decembrie sunt atraşi de obicei de indivizii mai deosebiţi. În orice caz, îi respectă pe cei care au curajul să meargă pe propriul lor drum, indiferent de ceea ce fac. În secret, bineînţeles, mulţi dintre nativi ar dori să fie acceptaţi în termeni convenţionali şi să se bucure să se amestece în mulţime din când în când. Ei ar putea să reuşească dacă fac un mic efort de a se adapta, dar de obicei efortul acesta îşi pune amprenta pe sistemul lor nervos.

În adolescenţă şi în primii ani de maturitate, indivizii născuţi pe data de 7 decembrie sunt adesea nehotărâţi în ce priveşte profesia pe care ar dori să o urmeze. Ei încearcă un număr divers de ocupaţii, foarte diferite în ce priveşte natura lor, până în momentul în care o găsesc pe cea care li se potriveşte cel mai bine. De obicei rămân la această profesie întreaga viaţă, dar nu sunt neapărat fericiţi. În parte, motivul pentru care le este atât de greu să adopte un rol social satisfăcător este acela că sunt ambivalenţi în ce priveşte societatea însăşi. De asemenea, ce le place cel mai mult să facă, ceea ce li se potriveşte în mod natural nu este întotdeauna ceva din care să poată scoate bani. Ca atare, pot ajunge să sufere de anxietate şi frustrări şi poate chiar să creadă că au dat greş.

Persoanele născute pe 7 decembrie trebuie să facă foarte multe pauze şi să nu îşi pună prea multe întrebări despre ei înşişi. Ca şi copii, talentele lor prodigioase pot crea mari aşteptări care vor fi greu de îndeplinit. Ca atare, pot deveni rebeli, nevrotici sau izolaţi, forţaţi să îşi construiască o carapace în jurul lor pentru a-şi feri natura sensibilă de dezamăgiri sau respingeri. Cei născuţi în această zi care sunt destul de norocoşi pentru a avea parte de părinţi grijulii şi sensibili, au o şansă de a reuşi în viaţă. Dacă sunt şi mai norocoşi şi întâlnesc persoane care îşi pot da seama de potenţialul lor şi îl pot valorifica, unicitatea lor devine ceva pozitiv – ei nu trebuie să facă un efort artificial pentru a ieşi în evidenţă sau pentru a fi recunoscuţi.

Nativii zilei de 7 decembrie trebuie să fie atenţi să nu devină prea deosebiţi sau izolaţi de lume, în special pe măsură ce înaintează în vârstă. Visătorii şi fanteziştii risca să ajungă să trăiască într-un mod ciudat care are prea puţin legătură cu vieţile de zi cu zi ale majorităţii oamenilor. Ei ar trebui să menţină anumite activităţi minime legate de societate şi de familie, să păstreze o legătură apropiată cu prietenii lor, să scrie scrisori şi în general să continue să comunice indiferent cât de greu le-ar putea fi la un moment dat. În relaţiile personale, trebuie să facă uneori eforturi pentru a atrage atenţia asupra lor. Auto-compatimirea, în toate formele sale, este ca o otravă.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu