Ziua de naștere 8 decembrie

8 decembrie – ziua abandonului

Cei născuţi în dată de 8 decembrie se dedica în totalitate eforturilor lor, atât în viaţa profesională, cât şi în cea particulară. În relaţiile lor cu ceilalţi, în calitate de prieteni sau iubiţi, îşi oferă inima în întregime fără nici o reţinere. Odată ce s-au hotărât să facă ceva, se dedica în totalitate acelui aspect.

Problemele ce pot apărea pentru persoanele născute în ziua de 8 decembrie sunt legate de profunzimea angajamentului şi a simţului de responsabilitate aferent. Dacă sunt forţaţi să părăsească o situaţie familială sau un grup de lucru, vor suferi foarte mult de un sentiment de vinovăţie pentru că i-au abandonat pe cei dragi, chiar dacă este clar că circumstanţele erau departe de a putea fi controlate de ei. Dacă implicarea lor ar putea fi puţin mai obiectivă sau dacă ar avea unele rezerve, situaţia ar fi alta, dar din păcate acest lucru se întâmplă arareori. Oricum, de-a lungul unor experienţe dezamăgitoare pe parcursul mai multor ani, cei născuţi în această zi ar putea învăţa să nu ofere tot ce au de fiecare dată.

Nativii zilei de 8 decembrie sunt supraîncarcaţi cu o doză de energie, dar nu întotdeauna bine direcţionată. Adesea se dedica unor proiecte pe care scrie deja „eşec”, dar ei nu văd acest lucru de la bun început. În plus, în special când e vorba de dragoste şi sex, au tendinţa de a se implica în relaţii foarte distructive. Poate dura ani de zile până când îşi vor reveni dintr-o implicare atât de obsesivă, de încurcată. Şi totuşi, rareori se mulţumesc cu o companie „normală”. Ei par a fi în căutarea celor mai interesanţi şi mai captivanţi oameni pe care îi pot găsi, care le solicită toată atenţia şi energia. S-ar putea să dureze până îşi vor da seama că ceea ce oferă s-ar putea să nu fie niciodată de ajuns şi că vor primi în schimb mult mai puţin. În această privinţă, sunt personalităţi dependente. Un alt lucru înspre care se îndreaptă persoanele născute în această zi este abandonarea de sine care le permite să uite problemele care îi deranjează, oricare ar fi acestea (frică, anxietate şi probleme de personalitate).

Indivizii mai evoluaţi născuţi în 8 decembrie sunt capabili să îşi direcţioneze energia spre muncă. Acelaşi spirit de conducător şi chiar sălbăticia se vor regăsi în ceea ce fac, dar vor putea duce vieţi destul de stabile şi de acceptabile din punct de vedere social. Astfel de oameni sunt într-adevăr demni de invidiat. De fapt, ei trebuie să îşi păstreze în mod constant vigilenta dacă doresc să rămână echilibraţi.

Totuşi, cultivarea atenţiei şi a vigilenţei este de o importanţă vitală pentru indivizii născuţi pe 8 decembrie. Dacă sunt destul de norocoşi pentru a găsi pe cineva demn de devotamentul şi de atenţia lor, atunci se pot considera cu adevărat binecuvântaţi. În acelaşi timp, trebuie să îşi dea seama că prietenii, iubiţii sau partenerii de afaceri nu sunt întotdeauna capabili să le răspundă cu acelaşi grad de angajament şi grijă. Ca atare, trebuie să aibă nişte aşteptări realiste şi să se străduiască să fie cât mai obiectivi în relaţiile lor pentru a le proteja şi pentru a le păstra.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu