Ziua de naştere 8 februarie

8 februarie – ziua previziunii

Persoanele născute pe 8 februarie au adesea un psihic extrem de dezvoltat sau abilităţi proiective. Ei sunt capabili să îşi formeze o concepţie despre cum ar trebui să fie o situaţie şi să o transpună în realitate, nu numai printr-o creaţie fizică, ci prin puterea sugestiei, prin trecerea în revistă a dorinţelor lor şi ghidarea celorlalţi în această direcţie. În plus, ei sunt capabili să descifreze semnalele din jurul lor destul de corect, să ştie când este cel mai potrivit moment pentru a aborda un subiect sau când să facă o mutare din punct de vedere fizic. În chestiunile financiare, ei au un simţ al momentului oportun, ce îi informează când să investească banii sau să renunţe la tot şi când este momentul potrivit să înceapă sau să termine o relaţie de afaceri. Oricine este tentat să spună că nativii zilei de 8 februarie pot prevede într-o anumită măsură viitorul, însă este posibil să fie vorba mai degrabă de un fel de deschidere a lor spre sugestiile extrem de stimulatoare privitoare la oameni şi lucruri. Într-adevăr, anumiţi nativi ai zilei de 8 februarie au un psihic complet. Ei sunt capabili să depisteze ceea ce ceilalţi consideră foarte dificil. Ei sunt de asemenea capabili să-şi transmită gândurile şi mesajele la distanţă, ca nişte transmiţători. Chiar şi o persoană obişnuită născută în această zi are cel mai adesea un al şaselea simţ foarte puternic.

Nativii zilei de 8 februarie sunt foarte puternici din punct de vedere conceptual. Ei îşi rezervă timp pentru a examina problema în mod obiectiv şi pentru a vedea cum ar trebui acţionat. Nu se pripesc şi nu fac multe încercări pentru a realiza ceva, expunându-se astfel posibilităţii de a greşi. Adesea ei dau impresia că trăiesc într-o altă lume populată de idei. Ei pot fi intelectuali sau proiectanţi, arhitecţi sau cititori de hărţi, muzicieni sau oameni de ştiinţă sau pricepuţi operatori pe calculator. Cu siguranţă, însă, ei nu sunt nişte visători frivoli. Adesea, ceilalţi vor fi surprinşi să descopere acest lucru deoarece vor presupune în mod greşit că nativii zilei de 8 februarie sunt rupţi de realitate sau că nu au nici o legătură cu ceea ce se întâmplă. De fapt, nativii zilei afişează o mare capacitate de a înţelege chestiunile extrem de tehnice.

În ciuda talentelor lor, vieţile emoţionale ale nativilor zilei de 8 februarie tind spre instabilitate şi chiar haos. Dacă nu şi-au descoperit niciodată sau nu şi-au dezvoltat latura conceptuală a naturii lor şi dacă şi-au folosit toată energia în relaţiile interpersonale, ei pot pierde destul de mult timp în acest sens. Ei nu reuşesc să menţină legătura cu persoana potrivită sau devin ataşaţi fără speranţă de persoanele nepotrivite. În principiu, ei greşesc atunci când preiau responsabilităţi ireale, pe care nu sunt în măsură să le realizeze. Există o latură extrem de docilă a naturii lor. Aceasta îi poate determina să dea foarte mult chiar dacă primesc foarte puţin în schimb sau să dorească să fie în centrul atenţiei. Din nefericire, abilităţile lor psihice nu par să îi ajute în alegerea partenerilor lor. În mod frecvent, ei doresc ca lucrurile să decurgă uşor, cât mai blând, dar cu persoană nepotrivită acest lucru este în cele din urmă dificil, dacă nu imposibil. Nativii zilei de 8 februarie ar trebui să reziste acestei tentaţii, în măsura posibilului şi să găsească un echilibru propice între a da şi a primi în egală măsură.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu