Ziua de naştere 8 iunie

Ziua de naştere 8 iunie – ziua individualismului influent

Majoritatea celor născuţi pe 8 iunie demonstrează abilităţi mentale extrem de dezvoltate ce pot fi foarte bine puse în aplicare în domeniul ştiinţific, în sectorul umanist sau în artă. În calitate de conducători de familie (acest lucru este valabil în special pentru femei) ei demonstrează un sentiment puternic al responsabilităţii. Ei demonstrează că sunt persoane de caracter şi stabile în momentul în care apar conflicte. Totuşi, nativii mai talentaţi se manifestă cât mai excentric şi mai ieşit din comun cu putinţă. Echilibrul lor mental poate fi destul de precar datorită ego-ului lor sensibil şi grupului social restrâns în care convieţuiesc.

Nativii zilei de 8 iunie sunt cunoscuţi ca persoane care nu iau în considerare consecinţele acţiunilor lor. Ei nu execleaza nici în ceea ce priveşte diplomaţia. Astfel, o singură greşeală îi poate ruina sau poate anula ani întregi de muncă. În astfel de cazuri, planificarea temeinică şi obiectivitatea sunt cruciale pentru finalizarea cu succes a proiectelor. Nativii foarte talentaţi sau creativi simt uneori nevoia să se retragă din tumultul vieţii de zi cu zi. Însă, în timpul acestor perioade de reîncărcare a bateriilor sau de recăpătare a inspiraţiei, ei trebuie să menţină legătura cu lumea şi evenimentele mondene. Oricum, nativii acestei zile nu sunt cele mai sociabile persoane (chiar dacă studiul oamenilor este pasiunea lor arzătoare). Nativii zilei de 8 iunie se vor simţi confortabil şi recompensaţi în prezenţa celorlalţi atunci când vor face parte din cluburi, se vor ocupa de lucrări sociale sau îşi vor practica activităţile preferate.

În tentativa lor de a fi corecţi, cei născuţi astăzi pot deveni moralişti. Din dorinţa de a fi curajoşi ei îşi pot dezvolta tendinţele agresive. De asemenea, oamenii născuţi pe 8 iunie, chiar şi cei nonconformişti, pot deveni predicatori sau exagerat de moralizatori. Ei solicită celorlalţi o toleranţă pe care ei înşişi nu o acordă. Pe de altă parte, nativii aşteaptă loialitate de la ceilalţi, dar în acelaşi timp dau şi ei dovadă de aceasta (în special în ceea ce priveşte familia şi prietenii). Totuşi, pentru a progresa în dezvoltarea lor personală, cei născuţi astăzi trebuie să-şi controleze sentimentele de vinovăţie asociate unui simţ exagerat al datoriei.

Datorită creşterii continue a cererilor ce însoţesc ascensiunea pe scara succesului şi datorită rezistenţei lor scăzute la stres, mulţi dintre cei născuţi pe 8 iunie sunt cei mai fericiţi atunci când ajung la un nivel de performanţă la care ei operează satisfăcător şi unde stageneaza de obicei. Pe de altă parte, cei destinaţi să ocupe poziţii superioare în firme sau în afacerile proprii trebuie să fie pregătiţi să facă faţă singurătăţii şi dificultăţilor ce însoţesc inevitabil o urcare în vârful piramidei. De asemenea, ei sunt foarte conştienţi de realitatea vieţii acolo sus. Când ocupă posturi de răspundere sau care implică autoritate, persoanele născute pe 8 iunie trebuie să păstreze viu în minte faptul că orice lipsă de comunicare între ei şi angajaţii lor sau public nu va face altceva decât să le intensifice stresul. Aşadar, ei trebuie să păstreze canale de comunicare deschise ce vor permite un schimb uşor de informaţii şi discutarea problemelor. Dacă aceste câteva cerinţe sunt îndeplinite, minţile lor vor rămâne libere să îşi ia zborul, să inoveze, să pună în practică teoriile şi planurile cu rezultate extraordinare ce vor constitui un avantaj şi pentru ceilalţi.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu