Ziua de naştere 9 iunie

Ziua de naştere 9 iunie – ziua insistenţei mentale

Persoanele născute pe 9 iunie afişează o dualitate permanentă. Pe de o parte, ei pot fi indivizi puternici, iar pe de altă parte, pot fi indivizi pasivi. De obicei, în anumite domenii nativii demonstrează calităţi puternice şi hotărâte. În cazul altor domenii, în mod surprinzător, ei sunt refractari tocmai atunci când este cazul să acţioneze. Este posibil ca ei să fie hotărâţi şi puternici la locul de muncă, dar timizi în relaţiile personale (în special în faza de iniţiere a acestor relaţii). Alteori, din contră, ei vor demonstra mai puţină ambiţie şi atracţie în cazul carierei lor şi vor fi mult mai dominanţi acasă. Acesta dualitate poate exista chiar şi în cadrul unui domeniu ce îi interesează şi este în mod evident povocator pentru ei. Astfel, în special în sfera emoţională, ceilalţi nu ştiu întotdeauna la ce să se aştepte de la un nativ al zilei de 9 iunie. Persoanele apropiate vor fi într-adevăr surprinse de reacţiile nativilor în cazul serviciului.

De obicei, în privinţa ideilor, persoanele născute pe 9 iunie sunt foarte predispuse să greşească. Ei nu renunţa la ideile lor prea uşor. Sunt sinceri, chiar brutali atunci când critică punctele de vedere ale celorlalţi. Într-adevăr, din când în când, ei pot părea exagerat de critici cu cei care sunt de partea lor (cei născuţi astăzi nu consideră loialitatea o virtute). Nativii zilei de 9 iunie pot deveni adevăraţi fanatici atunci când vor să se asigure că ei şi prietenii lor, familia lor sau asociaţii lor sunt în totatlitate de acord.

Persoanele născute pe 9 iunie au minţi puerile şi o orientare logică. Destul de des, ei se vor manifesta într-o manieră imatură din punct de veder emoţional. Din fericire, calităţile pozitive vor cântări mai greu decât asemenea copilării. Cei născuţi astăzi au un fel anume de a se comporta cu copiii. Dacă nu au ei înşişi copii, adesea lucrează cu persoane tinere într-o şcoală profesională sau ca voluntari şi vor iubi copiii altor membri ai familiei.

Nativii acestei zile trebuie să se ferească de expresia necontrolată a emoţiilor primitive, în mod special când este vorba de gelozie, mânie, adoraţie sau alte forme negative de manifestare. Pregătirea intelectuală este cheia în acest caz. Cultivarea obiectivităţii în locul haosului, îmbunătăţirea unor aspecte ale vieţii, desfiinţarea legăturilor artificiale şi locurilor închise pe care şi le-au creat reprezintă provocări importante şi în acelaşi timp mulţumitoare. Integrarea este temă principală în acest caz, cât şi transformarea într-o persoană completă. Când persoanele născute pe 9 iunie reuşesc să aducă aspecte variate ale vieţii lor la un loc, ei vor fi capabili să obţină fericirea maximă şi succesul în tot ceea ce fac. În caz că nu reuşesc acest lucru, ei rămân compartimentaţi şi inconsecvenţi – extraordinari în anumite domenii şi teribil de deficienţi în altele.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu