Ziua de naștere 8 octombrie

8 octombrie – ziua dragostei extreme

 Pentru cei născuţi pe 8 octombrie viaţa este o avetura romantică fabuloasă. Ei vor face totul pentru dragoste, o vor urca pe un piedestal, sau nu vor avea deloc parte de ea. Nu este doar cazul dragostei în care intervin sentimentele romantice. Sufletele lor pot aspira de la minunile naturii la misterele spaţiale, de la mişcările mării la rotaţiile planetelor. Cei născuţi în această zi au adesea şi o latură intelectuală foarte bine dezvolatată. Ei sunt în mod special agili în perceperea psihologiei umane, însă, mulţi dintre nativii zilei de 8 octombrie manifestă o intuiţie mai slabă atunci când este vorba de propria lor personalitate. Ei se ocupă de afaceri, acţionează eficient în ceea ce trebuie să facă, în timp ce ceilalţi rămân cu gurile căscate de uimire în fața glumelor lor neobişnuite.

În cadrul familiei sau a grupului social, cei născuţi în această zi sunt de obicei spirite libertine. Din acest motiv, nu te poţi baza întotdeauna pe înţelegerea şi judecata lor, în special când este vorba de cei care se consideră extrem de practici. Nativii zilei de 8 octombrie se pricep să lucreze cu banii. Ei sunt capabili să întemeieze o familie, să fie responsabili şi conştienţi de obligaţiile pe care le au de îndeplinit până la un anumit punct. Există în permanenţă pericolul de a fi acaparaţi de vieţile celorlalţi, navigând în neant. Atitudinea lor experimentată faţă de viaţă recunoaşte câteva limitări sau constrângeri, dar pot fi prinşi în mrejele senzaţionalismul diafan al dorinţei de amuzament.

Nu este surpinzator faptul că o persoană născută pe 8 octombrie îşi poate crea tot felul de probleme, în special în sfera sentimentală. Relaţiile lor sunt complexe, uneori chiar periculoase. Ei au obiceiul de a se implica cu tot felul de persoane ciudate şi uneori chiar îndoielnice. De asemenea, în mod paradoxal, ei se vor implica şi cu oameni destul de drăguţi, dar aceştia se vor dovedi a nu fi pe placul nativilor. Interesul lor pentru oameni neobişnuiţi şi fatali, chiar circumstanţele bizare îi fac să se joace cu cei ce îndrăznesc să-i folosească în scopuri egoiste. Însă, într-un anume fel aceşti fluturi superbi ai zilei de 8 octombrie întotdeauna reuşesc să scape de presupuşii lor capturatori şi să zboare către o altă floare. Ei sunt profund afectaţi de experinetele lor, în special de sentimentele de durere şi suferinţa provocate de separarea de cel drag. În acelaşi timp, ei se vor dovedi indestructibili, posibil datorită abilităţii lor de a pune degetul pe rană, de a consolă şi de a se transforma într-o persoană mult mai înţeleaptă. Astfel, nativii zilei de 8 octombrie pot citi şi gândi destul de mult, dar în cele din urmă înţelepciunea lor va derivă din experienţa de viaţă pe care o preţuiesc mai mult decât orice pe lume.

Nativii zilei de 8 octombrie nu trebuie să piardă niciodată simţul originilor lor. Pentru nativii zilei există un pericol real de transfer de putere ce le aduce doar nefericire, fie că este vorba de faptul că au fost exageraţi cu autoritatea sau au fost tentaţi să urce pe scara socială. Fericirea şi stabilitatea nativilor zilei de 8 octombrie este direct proporţională cu abilitatea lor de a rămâne în centrul sinelui lor real. Orice fel de monştri sau dragoni întâlnesc aceştia, ei trebuie să îi biruie, sau dacă este posibil să îi transforme în însoţitori şi ghizi.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naștere 8 octombrie”

Lasă un comentariu