Ziua de naștere 9 octombrie

9 octombrie – ziua strălucirii pătrunzătoare

Cei născuţi pe 9 octombrie au abilitatea de a pătrunde în vieţile celor din jurul lor cu un ochi critic, precis. Ei sunt consideraţi mai degrabă nişte oameni de suflet, decât raţionali, care apreciază calităţile umane evidente. Ei înşişi pot fi extrem de atractivi, exercitând un magnetism puternic asupra celor pe care îi întâlnesc. Intuiţia lor în ceea ce-i priveşte pe ceilalţi este adesea corectă, dar pot acţiona orbeşte când este vorba despre ei înşişi. Acest lucru se întâmplă în special atunci când renunţă la echilibrul lor, în momentul în care se implică emoţional.

Într-un fel, totul este deschis în viziunea unui nativ al zilei de 9 octombrie. Evaluarea lor asupra vieţii este foarte perspicace. Cu toate acestea, ei pot fi rupţi de realitate în ceeea ce priveşte propriile lor implicaţii personale, nereuşind să vadă ceea ce este destul de evident. În acest ultim sens, ei sunt predispuşi să fie preocupaţi, tulburaţi şi loviţi sau acaparaţi de sentimentele lor pentru o anumită persoană. Mai târziu, ei pot descoperi că luând decizii pentru această persoană nu este întru totul corect şi că în acest fel ei au sacrificat anumite părţi exterm de valoroase din ei înşişi în schimbul dragostei sau afecţiunii. Cei născuţi astăzi pot fi prinşi într-un fel de contract Faustian nu numai în ceea ce priveşte chestiunile sentimentale, dar şi în alte domenii. În acest contract ei vor părea că renunţă la controlul lor personal.

Deşi nativii zilei de 9 octombrie sunt extrem de sensibili şi de obicei posedă potenţial artistic, nu există nici o îndoială în ceea ce priveşte latura lor fizică. Atracţia sexuală este o temă importantă în vieţile lor, uneori completând, alteori acţionând împotriva laturii lor religioase şi spirituale. Persoanele născute astăzi sunt într-adevăr multi-talentate. Aspectele variate ale caracterului lor – intelectuale (observaţie fină), verbale (expunere expresivă), spirituale (credinţă dedicată) şi fizice (prezenţa sportivă, sexuală şi magnetică) îi pot împinge din când în când în diferite direcţii şi trebuie aduse în armonie unele cu celelalte. În ceea ce priveşte problemele mult mai complicate, bărbaţii născuţi în această zi manifesta un spirit puternic dezvoltat (sensibil, receptiv, devotaţi propriei partenere) şi femeile manifestă o ură pronunţată (expansivă, agresivă, orientată spre partea masculină).

Cei născuţi astăzi sunt adeasea implicaţi în profesii unde pot face uz de cunoştinţele lor legate de psihologia umană. Ei au un talent deosebit pentru ghidarea celorlalţi spre potenţialul maxim şi demonstrarea modului în care obiectivele pot fi realizate. Fiind extrem de încurajatori şi pozitivi cu cei pe care ei îi servesc, nativii zilei de 9 octombrie trebuie să înveţe să navigheze pe propriul lor curs cu aptitudinile corespunzătoare. De asemenea, comportamentul lor poate fi depăşit cu răbdare şi muncă interioară. Mai presus de toate, nativii acestei zile ar trebui să se ferească să nu poarte cu ei anumite răni spirituale şi psihologice nevindecate. În general, trebuie să evite să amâne, să nu îşi asculte vocea interioară şi să nu acţioneze decisiv când circumstanţele cer acest lucru.

Distribuie pe:

Un comentariu la „Ziua de naștere 9 octombrie”

Lasă un comentariu