Ziua de naștere 10 octombrie

10 octombrie – ziua economiei prudente

Nativii zilei de 10 octombrie au tendinţa de a fi circumspecţi în ceea ce priveşte afacerile lor financiare şi relaţiile de afaceri, în general. De obicei, sunt adepţii lucrului cu banii şi plasării investiţiilor. Pentru ei, banii nu sunt numai o recompensare a muncii lor ci şi un indicator după care se orientează. Cei născuţi astăzi sunt extrem de agili şi analitici. An după an ei vor demonstra că sunt capabili să asigure o funcţionare liniştită a afacerii lor, familiei sau organizaţiei. Modalitatea în care gândesc administrarea problemelor poate fi de încredere.

Persoanele născute pe data de 10 octombrie sunt cele pe care te poţi baza atunci când o încercare va eşua. Răbdători, dar fără să îşi piardă timpul prea mult, ei pot îndrepta lururile şi le pot repune în funcţiune. Cei născuţi astăzi nu sunt doar capabili să ia anumite probleme de la zero, ci să le şi îndrepte (uneori abordând o manieră destul de drastică), dar sunt capabili să lucreze cu ceilalţi pentru a se asigura că asemenea dificultăţi nu vor mai apărea. Gânditori pozitivi, ei dispreţuiesc pierderile în zadar, utilizarea incorectă şi toate tipurile de acţiuni sau gânduri negative. Totuşi, ei sunt rareori cruciaţi care afişează un entuziasm plin de zel. Ei afişează mai degrabă o atitudine mai sobră, în special când este vorba de afacerea vieţii lor.

În vieţile lor private, nativii zilei de 10 octombrie pot fi de două tipuri. Un tip ar fi cel care are o natură emoţională ce oglindeşte activitatea profesională excelentă, fiind extrem de atent pentru a evita toate felurile de supărări sau implicări periculoase, indiferent cât de tentante ar părea acestea. Acest tip mult mai introvertit nu este interesat de oameni, ci de proiecte, muncă şi afaceri, privind sentimentele ca pe nişte distrageri sau chiar mai rău. Cel de-al doilea tip este generos cu afecţiunea şi nu se păzeşte atât de temeinic în acest sens, uneori devenind extravant din punct de vedere emoţional. Acest ultim tip este extrovertit, intens şi poate fi extrem de imaginativ, dar în acelaşi timp şi extrem de romantic.

Nativilor zilei de 10 octombrie le place foarte mult să îşi întemeieze cămine comfortabile, dar şi eficiente. Indiferent cât de umile le sunt mijloacele, ei vor îndrăzni să creeze un mediu frumos, deşi modest, în care vor locui cu plăcere. Bogaţi sau săraci, ei toţi cred în lucrurile fundamentale, în plăcerile simple ale vieţii. Persoanelor născute pe data de 10 octombrie le place să tindă în primul rând spre lucrurile esenţiale. În acest sens ei sunt nişte gânditori logici. Nu sunt genul de oamani care îşi risipesc energia. Artiştii născuţi în această zi vor fi recunoscuţi imediat după tendinţa lor de a înflori lucrurile.

Nativii care se bucura de un mare succes sunt aceia care ştiu cum să lase banii să circule şi resursele lor îşi urmează propriul curs. Nativii cu mai puţin succes şi cel mai adesea cei mai nefericiţi pot fi economicoşi şi se vor teme să nu piardă ceea ce posedă. Nativii zilei de 10 octombrie trebuie să înveţe că a cheltui este la fel important ca şi a economisi, ca un rulaj sănătos al banilor lichizi face viaţa mult mai interesantă şi mult mai demnă de trăit. Acest adevăr se aplică şi în cazul vieţii lor sentimentale. Într-adevăr, cei născuţi astăzi se descurcă mai bine când îşi permit să experimenteze o gamă mai vastă de sentimente şi să aprofundeze ceea ce înseamnă încrederea în iubiţi şi prieteni. Echilibrul între a da şi a lua în toate aspectele vieţii este probabil cea mai importantă lecţie pe care o pot învăţa.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu