Numerograma Anului 2021 | numerolog Eduard Agachi

Omul a arătat dintotdeauna un interes aparte în ceea ce privește desfășurarea propriei vieți și previzionarea evenimentelor importante cu care urmează să de-a piept de-a lungul existenței sale. Studiul numerologic ne oferă în acest sens un instrument extrem de precis și de util în vederea interpretării timpurilor ce stau să vină.

Una din însușirile mai puțin cunoscute a cifrei 2 este abundența informațională. 2 este o valoare pară și receptivă, lipsită de acțiune și de inițiativă. 2 reprezintă scindarea unității sau repetarea acesteia. O astfel de abordare ne conduce la prima concluzie și anume aceea că avem de-a face cu două polatirăți asemănătoare în esență dar diferite în manifestare. Existența a doar două unități face ca acestea să se poziționeze în antiteză deoarece trăsătura definitorie a unității este aceea de a fi independentă și … evident – unică. Descoperim astfel primul posibil conflict sugerat de valoarea 2. Descoperim două lumi diferite situate în opoziție sau o lume nouă care stă să-i ia locul celei vechi.

Prin natura receptivă, cifra 2 participă la creearea spațiului. Este natura feminină care se lasă penetrată de principiul masculin – 1 care presupune ideea primordială, gândul creator sau inițiativa. În continuare, valoarea 2 rămâne simbolul incertitudinii, al îndoielii, al unei lumi nevăzute și al concepției. 2 este atribuit naturii deoarece sugerează reproducerea și fecunditatea, este semnul multiplicării și al intrării în materialitate. Valoarea 2 caracterizează cel mai bine dualitatea lumii în care trăim și setează limitele între care se desfășoară întreaga existență. 2 este spațiul dintre naștere și moarte, dintre bine și rău, dintre sus și jos, stânga și dreapta, cald și rece, bărbat și femeie, zi și noapte, soare și lună; este spațiul dintre două idei consecutive, dintre doi oameni sau două popoare.

numerolog
EDUARD AGACHI

2 poate să conțină însă nu poate să lanseze inițiative. Sunt foarte puțini aceia care înțeleg cu adevărat natura lui 2 și sunt capabili să vadă dincolo de niște repere rigide pe care și le-au format de-a lungul timpului. Natura lui 2 este feminină, este profundă și misterioasă, se poate extinde la nesfârșit însă în absența unei călăuze înțelepte, se poate pierde în amănunte inutile.

Adevărul este că sunt și mai puțini aceia care sunt capabili și au curajul să opereze cu valoarea lui 2 în viața lor. Cu toate că abundența informațională creează falsa impresie că e la îndemâna oricui să lanseze speculații despre energia valorii 2 și a tot ceea ce este guvernat de aceasta, tocmai latura sa iluzorie este cea care susține un astfel de comportament. Cu alte cuvinte, în lipsa clarității și a discernământului, cu toate că oamenii sunt dominați de incertitudine și iau decizii sub influența unei judecăți improbabile, spațiul vast al oportunităților, permisivitatea de tip matern și intensitatea crescută a emoțiilor, sunt elementele care creează decorul contemporan în care ne desfășurăm viața, decor guvernat de valoarea 2 a anilor 2000 și cu atât mai mult a decadei pe care doar ce am început-o.

Anii 2000 presupun influența puternică a valorii 2 și cu atât mai intens i se va simți prezența începând cu 2020. Dacă anii 2000 sunt indiciul care anunță inițierea schimbării de polaritate, anii 20 sunt cu atât mai intenși din acest punct de vedere. Schimbarea polarității se face între cele două unității componente ale valorii 2 și presupune renunțarea la prima dintre ele și însușirea celeilalte. Adică, dacă am fi în politică, venirea la putere a opoziției! Din acest motiv este de așteptat ca tot ceea ce era considerat normal, obișnuit sau rutină până nu demult, să devină în zilele noastre ceva de neconceput sau inacceptabil.

Pasivitatea valorii 2 face ca în orice punct al spațiului definit de aceasta, presiunea generată între cei doi poli să crească continuu ceea ce face ca energia înmagazinată să varieze constant. Se justifică astfel nevoia tot mai mare de exprimare, de refulare sau pur și simplu de descărcare a tensiunilor acumulate într-un timp din ce în ce mai redus.

În preajma lui 2 minciuna este cel mai mare dușman. Trăim vremuri în care nimeni nu mai are încredere în nimeni tocmai din motivul că fiecare devine din ce în ce mai suspicios și se îndoiește de orice îi iese în cale. Nicio autoritate nu mai are puterea de a-și impune punctul de vedere fără ca cel puțin o voce să i se opună cu vehemență. Minciuna s-a infiltrat în toate aspectele vieții omului modern – în credința sa, în imaginea pe care o are despre sine, în speranțele sale, în relația cu cei apropiați, cu familia și cu prietenii, în modul în care se afișează în fața altora; de la locul de muncă și până la petrecerea timpului liber, omul modern se preface mulțumit și satisfăcut, persistând în aceeași minciună care aproape îl asfixiază. Dacă valoarea 1 din anii 1900 (1+9 = 10 = 1) oferea totuși o singură direcție și păstra speranța vie, valoarea 2 din anii 2000 schimbă total perspectiva asupra vieții și crează premisele apriției alternativei în viața tuturor.

Ne aflăm acum la începutul unui nou deceniu, poate cel mai intens deceniu din toate timpurile și care are multe de oferit celor care înțeleg ce ne așteaptă. Se vor naște generații cu totul și cu totul diferite, vor veni pe lume copii care vor înțelege lumea în care trăiesc într-o manieră pe care în zilele noastre nici nu o intuim încă.

Mă aștept ca începând din 2021 provocările cele mai mari să pice pe umerii celor mai bine pregătiți oameni. Adevărații profesioniști, artiștii, cei care respectă normele domeniului în care profesează, care dau dovadă de disciplină și perseverență se vor confrunta cu cele mai multe presiuni din partea celor lipsiți de cunoaștere, de etică și de profesionalism. Latura pozitivă a valorii 2 constă și în apropierea dintre semeni. 2 este o valoare colectivă și are un impact pozitiv atunci când unicitatea fiecăruia este sacrificată pentru triumful lui Împreună

Cifra 2 generează cele mai alese sentimente de satisfacție și de dragoste însă pentru aceasta omului i se cere să renunțe la tot. Provocarea cea mai mare este să se îndrepte spre sine însuși, să-și dea la o parte condiționările, atașamentele, credințele și tot ceea ce îl ține departe de propria ființă. Începeți să vă apropiați de oamenii din jurul vostru, începeți să fiți sinceri cu voi și cu ei și astfel veți avea parte de experiențe din ce în ce mai plăcute.

2 este o vibrație dificilă care îți poate oferi totul dar îți și poate lua totul! Maestrul 11 este acel partener de încredere care îți este alături în călătoria spre tine. Câtă vreme cei 2 de 1 din 11 sunt ca doi stâlpi indiferenți și insensibili unul la nevoile celuilalt, viețile lor vor rămâne paralele și nu se vor intersecta niciodată! 2 este vibrația vulnerabilităților și a laturii întunecate/ ascunse din oameni și controlul său constă în dobândirea echilibrului și a moderației.

Putem deci interveni cu ceva pentru a ne influența viitorul? Bineînțeles că da, în orice moment, fiecare decizie pe care o luăm și orice detaliu pe care îl adăugăm în viața noastră are un impact deosebit de important.

Atenție la Atașamente! O altă provocare majoră pentru valoarea 2 sunt atașamentele. Pasivitatea acestei vibrații, lipsa inițiativei și a capacității de decizie face ca în preajma lui 2 să fie necesară o opinie suplimentară care să-i ofere o direcție de urmat. Pe plan personal o astfel de abordare duce în timp la formarea unor atașamente atât de puternice încât omul își amplifică periculos de mult sentimentul de neputință și dependență. Astfel, avem de-a face cu un grup de oameni din ce în ce mai mare și din ce în ce mai ușor de manipulat din toate punctele de vedere, a căror judecată este încețoșată aproape voluntar, dar care reacționează într-o manieră pătimașă și fanatică atunci când își simt amenințate valorile (mai mult sau mai puțin iluzorii) în care cred.

Soluția constă în cunoașterea de sine și în dobândirea încrederii în propria persoană. Nimic în lume nu poate fi mai puternic decât o conștiință limpede și credința fermă în propriile capacități. Astfel de oameni există și de obicei își trăiesc viața într-o manieră retrasă și calmă. Modul lor de exprimare este mai mult neconvențional (muzică, teatru, meșteșuguri tradiționale) deoarece au înțeles că dacă intră în jocul vorbitorilor inculți de cuvinte vor fi ușor călcați în picioare de aceștia și de susținătorii lor la fel de periculoși ca și primii.

Tot ceea ce se întâmplă în zilele noastre este în perfectă armonie cu vremurile pe care le trăim, așa cum a fost și cum va fi întotdeauna. Nimic nu este în afara perfecțiunii Divine iar asta nu oprește pe nimeni să aleagă să trăiască o viață mai echilibrată și mai fructuoasă.

 Anul 2021 este un an de vibrație 5. O valoare despre care am scris în cartea mea Manual de Numerologie, următoarele:

CINCI este simbolul creației eterne ca sumă între principiul feminin (2) și principiul masculin (3). Valoarea cinci conține în sine ambele principii primordiale ceea ce presupune desăvâșirea rodului creației. Privit dintr-o perspectivă diferită, cinci este simbolul omului perfect, al celui care a transcens materialitatea lumii în care trăiește, a înțeles natura lucrurilor înconjurătoare și nu se mai află sub influența cauzală a corporalității.

Gradul de libertate al acestei valori crează iluzia descătușării și a depășirii tuturor frontierelor. Starea provocată este asemănătoare abandonului și a eliminării tuturor dependențelor. În realitate este necesară o abordare foarte rafinată a acestei energii creatoare deoarece și ea la rândul ei se supune unor reguli foarte clare. Nimic nu se petrece și nimic nu rămâne la voia întâmplării. Stăpânirea celui de-al cincilea element sau pătrunderea chintesenței presupune pătrunderea în etajele superioare ale înțelegerii. Dincolo de limitările fizice ale tuturor lucrurilor create, fiecare dintre acestea are un rol și un rost. A înțelege scopul cu care a fost creat fiecare element în parte înseamnă a străpunge nucleul chintesenței și a controla materia care îl compune.

5 este corespondentul Focului și astfel devine o valoare dificil de controlat și de stăpânit. Este un elemente instabil și luminos care aduce o rază de speranță și de bucurie. Lumina solară a dimineții inspiră încredere și luminează orizontul care până nu demult a rămas întunecat. Lumina este omniprezentă și necondiționată. Ea este dăruită tuturor cu abundență și este suficientă o singură scânteie pentru a reaprinde speranța din fiecare om. 

În același timp, 5 este cifra revoltei interioare, a renașterii și a reconstrucției. 5 reprezintă depășirea limitărilor impuse de autoritarul 4 și am văzut cu toții cât de multe restricții am avut de îndurat în 2020. Corelând revolta cu impulsivitatea și instabilitatea lui 5, personal mă aștept ca anul 2021 să fie înțesat de revolte și de conflicte. Acestea se vor manifesta atât pe plan personal, sub forma necesității de schimbare sau a reorientării categorice pe drumul propriului destin, cât și la scară largă, sub forma protestelor, a revoltelor și a conflictelor de stradă. Oamenii sunt deja extrem de tensionați din punct de vedere emoțioal. Urmează o perioadă în care doar prudența ne poate salva de la decizii aberante și extrem de periculoase. Judecați limpede și cu grijă fiecare decizie și grăbiți-vă încet.

Aplicația Secretul Numerelor vă oferă în fiecare moment indicii despre Anul Personal, Subciclul Personal pe care îl tranzitați și graficele corespunzătoare acestora împreună cu alți 5 parametri care vă calculează zilnic starea psiho-fizică și emoțională. Pe lângă toate aceste, aplicația Secretul Numerelor oferă în total peste 200 de funcții, algoritmi, interpretări, grafice și tabele numerologice avansate, toate acestea cu o grafică extrem de inspirată și atractivă. Aplicația poate fi descărcată de aici sau accesată direct de pe pagina web.

Chiar dacă 5 lasă impresia unei curse nebune către primul loc, ori a unei competiții, câștigător va fi doar cel care ajunge exact acolo unde își dorește. Adevărata libertate pe care o propune superioritatea gândirii unui 5 constă în dobândirea propriului succes, în aflarea liniștii interioare și în crearea unei lumi mai bune. Compromisul, competiția, libertinajul, graba și multe altele asemănătoare nu sunt decât rezultate deficitare ale manifestării nefaste ale aceleiași valori. Liber este doar acela care își urmează propia voință, care asculăt de propriile nevoi și acționează conștient de ceea ce îi este de folos și mai ales cu putință. Ceilalți sunt doar captivii intereselor și manipulării subtile a altora.

Anul 2021 va fi așadar încărcat de șanse și de oportunități. Cei cu o minte clară și cu o viziune largă asupra lucrurilor și mai ales a viitorului pe termen scurt, se vor remarca prin deciziile lor înțelepte și prin câștigul multiplu pe care îl vor obține. Fiți ageri și blânzi și nu uitați să-i prețuiți pe cei de lângă voi. Era lui Împreună este abia la început și grupul din care faceți parte contează mai mult decât vă puteți imagina.

Să aveți parte de un an 2021 curat și limpede.

Să vă bucurați de oameni cu verticalitate capabili să inspire încredere și care au o viață roditoare.

Să aveți claritatea de a evita oamenii rătăciți în iluziile propriilor imaginații.

Să aveți puterea de a continua pe drumul vostru cu capul sus și demnitatea de a vă recunoaște limitele.

Nu ezitați să fiți vulnerabili, cereți sfatul celor capabili să vă ajute dar nu creați dependențe.

Asumați-vă responsabilitatea pentru tot ceea ce privește propria persoană și nu mai căutați vinovați în exterior.

Acționați mai mult după placul inimii dar nu uitați de filtrul rațiunii și al bunului simț.

Fiți deschiși la tot ceea ce vă înconjoară dar apropiați-vă doar de ceea ce vă este cu adevărat necesar.

Fiți prietenul pe care vă doriți să-l aveți aproape la nevoie, zâmbiți ca el, gândiți ca el, comportați-vă ca el!

Cultivați chibzuința, modestia și simpatia. Faceți asta și atunci când e necesar să adresați mulțumiri, tot ce e în exces strică.

Respectați natura, oamenii și viața, nu pentru că trebuie ci pentru că faceți parte integrantă din ele.

Fiți cumpătați în opinii și în dezbateri doar de dragul exprimării, înțelept e cel care știe când și cum să tacă.

Argumentele proprii pot fi adesea mai roditoare decât gunoiul reciclat al altora, deci filtrați atent orice sursă.

Feriți-vă de lumea fantasmelor și a închipuirilor ademenitoare, vor fi cele mai mari ispite ale anilor ce urmează!

Nu uitați că visele se petrec noaptea în întuneric, dacă vă doriți să realizați ceva în viață, faceți-o pur și simplu.

Dansați mai mult, ascultați mai multă muzică, citiți cărți de bună calitate care vă hrănesc mintea, sufletul și spiritul!

Oferiți din tot ceea ce aveți și mai ales din ce vă prisosește, altcineva se va bucura sincer de gestul dumneavoastră.

Respectați intimitatea, nevoile și talentele celor de lângă voi, cu toții avem nevoie de încurajare și suport.

Călătoriți mai mult, desoperiți lumea, oamenii și lăsați oportunitățile să vă facă viața mai frumoasă!

Rugați-vă cu sinceritate sau deloc. Fiecare clipă de falsitate otrăvește sufletul și mărește distanța dintre oameni dar și față de Dumnezeu.

Folosiți-vă în ghidarea voastră continuă de cartea Manual de Numerologie și de aplicația Secretul Numerelor.

Susțineți visele celor în care credeți, dați o șansă celor care o merită și bucurați-vă împreună de reușite!

An Nou fericit tuturor și

La Mulți Ani!

Gânduri de bine,

numerolog Eduard Agachi

Numerograma anui 2021 cu numerolog Eduard Agachi ✍?

Previziuni numerologice pentru 2021
Anul tău personal în 2021
Distribuie pe:

6 comentarii la „Numerograma Anului 2021 | numerolog Eduard Agachi”

  1. Urmează sa parcurgem un nou început în 2021 cu oameni dornici sa exploreze și să schimbe lumea în exteriorul și interiorul lor.

    Răspunde
  2. Multumesc Multumesc Multumesc cu recunostinta infinită pentru acese informati,Binecuvintări divine tuturor fintelor Luminate pentru sustinerea lor,???doresc o informatie cît coste o astrogramã a anului2021

    Răspunde

Lasă un comentariu