SEMNIFICAȚIA NUMELUI ILEANA

ILEANA

Se pare că numele are origini ebraice. Este derivat de la numele Eliyahu care înseamnă Yahweh este Dumnezeu. Totuşi, numele ar proveni şi de la expresia ebraică care înseamnă răspunsul Domnului. O altă posibilitate ar fi că numele de Ileana ar fi o variantă a prenumelui Elena.

Purtătoarea numelui de Ileana are o nevoie interioară pentru linişte şi o dorinţă de a înţelege şi de a analiza lumea în care trăiesc, încercând să înveţe anumite lucruri, adevăruri ascunse. Adesea cauta armonie şi echilibru în viaţa sa, răspunzând pozitiv la lucrurile frumoase.

Ileana are o personalitate enigmatică. Este calmă, secretoasă şi ponderată, rezervată şi discretă, inhibată în unele situaţii. Evită să deranjeze şi încearcă să îşi rezolve problemele de una singură. Răbdătoare, concentrată şi determinată, Ileana simte că timpul lucrează în favoarea sa. Voinţa şi capacitatea sa de muncă sunt superioare mediei însă ritmul de lucru nu este chiar atât de rapid. În realitate, Ileana se dovedeşte a fi o persoană lentă fapt ce poate interveni în realizarea sa socială şi profesională. Nu crede în noroc şi în şansă. Ileana este intelectuală şi cerebrală, cu un spirit analitic şi sceptic totodată. Nu concepe să nu aibă studii de lungă durată, depune eforturi în acest sens.

I L E A N A = 9 + 3 + 5 + 1 + 5 + 1 = 24 = 6

Ileana se pricepe de minune să combine atenția, grija și compasiunea cu încurajarea și susținerea, ceea ce face din ea un partener de nădejde sau un mentor inspirațional.

Ileana iubeşte natură, liniştea, simplitatea, animalele şi moda. Din punct de vedere sentimental, în momentul în care este îndrăgostită, Ilenei îi vine greu să facă ea primul pas deoarece are tendinţa să îşi refuleze emoţiile şi sentimentele. Este o parteneră de viaţă fidelă, o mamă şi o soţie devotată, conştientă de datoriile şi responsabilităţile sale.

vezi toate numele aici

Distribuie pe:

2 comentarii la „SEMNIFICAȚIA NUMELUI ILEANA”

Lasă un comentariu