SEMNIFICAȚIA NUMELUI IULIA

IULIA

Acest nume de origine romana are rădăcini în una dintre cele mai vechi şi nobile ginţi ale Romei antice, descendenţa din zeiţa Venus, şi îşi trage numele de la Iulus, fiul lui Eneas. În explicarea acestui nume, specialiştii pornesc de la formă mai veche a numelui, Iulus, care are la bază un cuvânt neatestat – “iouilios”, înrudit cu latinul “Iovis”, numele divinităţii supreme. Semnificaţia numelui Iulia este “lumina cerului”, datorită cuvântului “Iovis” din latină clasică. În general, numele descrie o persoană distractivă, în jurul căreia oamenii se simt bine. Îi plac activităţile în aer liber, îi place să râdă şi are o personalitate orientată spre distracţie. Femeile care poartă acest nume îşi pot sărbători onomastică în dată de 21 decembrie.

În ciuda „măștii” pe care purtătoarele acestui nume o afișează zi de zi, în spatele ei se află o persoană puternică, lipsită de superficialitate și care are un simț al percepției foarte accentuat. Au o capacitate de empatizare foarte bună și reușesc mereu să vadă lucrurile și din alt punct de vedere, nu doar din cel care le aparține.

Iulia este o femeie care va avea mereu sete de cunoaștere și va fi curioasă în legătură cu tot ceea ce este nou apărut, indiferent la care domeniu am face referire. Aceasta își dorește să fie întotdeauna informată, pentru a avea o cultură generală cât mai largă.

Este axata pe cunoașterea în profunzime a propriei persoane, dar și a celor din jur, pentru a putea ști cum anume să-i abordeze pe aceștia. Orice lucru pe care aceasta-l spune nu este unul lipsit de sens și niciodată nu vorbește fără să gândească sau fără să vadă cum anume ar suna un lucru pe care-l are așezat într-un colțișor al minții ei.

I U L I A = 9 + 3 + 3 + 9 + 1 = 25 = 7

Iulia este o femeie de acțiune. Cu toate că îi place să planifice și să studieze, cel mai bine se simte atunci când poate combina strategia cu munca, de aceea unul dintre domeniile potrivite pentru ea este marketingul.

Pe Iulia nu poți să o păcălești atât de ușor, mai ales că știe cum să iasă rapid din orice încurcătură, pe care nu de puține ori ea singură le caută. Este o bună prietenă, dar știe să fie detașată, pentru că în final, ceea ce contează pentru ea, este să se simtă bine în pielea ei, indiferent de părerea celor din jur.

vezi toate numele aici

Distribuie pe:

Lasă un comentariu