TENDINȚE NUMEROLOGICE – LUNA MARTIE 2023

Luna calendaristică în Numerologie corespunde planului astral și oferă indicii prețioase despre calitatea energetică a zilelor care o compun precum și despre influența variabilă pe care acestea o au asupra evoluției întregii naturi. Omul este la rândul său una dintre ființele cele mai puternic condiționate de aceste vibrații și observăm asta atât în Numerograma propriei zile de naștere cât și în influența ulterioară care se manifestă permanent în viața acestuia, în diferite perioade de timp.

Vibrația lunii calendaristice este cea care guvernează emoționalitatea, imaginația, speranțele, visele, idealurile și chiar rezistența naturală a omului în fața diferitelor provocări ale vieții. Poate unul dintre cele mai importante atribute este acela că dezvăluie ambiția necesară omului pentru a-și atinge cele mai înalte scopuri, descrie felul și intensitatea nervului ce trebuie canalizat în vederea împlinirii unui obiectiv. Este precum un rezervor de energie de care fiecare individ dispune și de intensitatea căruia depind cele mai grozave reușite personale.

Luna calendaristică sau luna nașterii corespunde Casei Dorințelor din Tabelul Numerologic Personal. În Manualul de Numerologie sunt alocate sute de pagini pentru a descrie pe larg principiul numerologic de funcționare al întregului tabel și mai ales al acestei case, precum și structurile numerologice speciale pe care le formează în interacțiunea cu alte case. Studiul acestora dezvăluie o curgere impecabilă a energiilor creatoare și dă sens întregii existențe. Este descrierea unei realități asupra căreia omul nu poate să intervină în mod voluntar însă poate să-și adapteze comportamentul și deciziile a.î. să fie mereu în armonie cu natura.

Aplicația Secretul Numerelor

Casa Dorințelor este cea de-a 2-a Casă din Tabelul Numerologic Personal și aparține sentimentelor, comunicării și relaționării. Visurile, idealurile, stările afective, iluziile, fanteziile, fricile sau intensitatea suferințelor tale sunt descrise de această casă și de cele cu care este asociată. Nivelul de empatie și carisma de care dă dovadă omul sunt de asemenea atribute ale acestei case. Atracția față de un anumit domeniu ori față de alte persoane, pasiunea cu care se aventurează în diferite situații, tendința către acțiuni pătimașe ori către fanatism, șocurile emoționale, crizele de istericale sau decepțiile pe care le trăiește, excesele pe care cel mai probabil le va face, toate acestea și altele asemănătoare sunt descrise de această casă și de luna calendaristică tranzitată.

Luna Martie este a treia lună din an și acest detaliu crește sensibilitatea emoțională dar și tensiunea mentală deopotrivă. Cifra 3 are atât o latură masculină, care domină în mare parte, dar și o latură feminină – delicată și sensibilă, observată mai des în comportament sau în manifestarea exterioară propriu-zisă. Luna a 3-a amplifică pofta de viață și dorința de a experimenta lucruri noi. Omul începe să-și dorească să iasă mai mult în exterior, să exploreze și să cunoască. Dacă primele două luni ale anului au fost mai mult orientate spre planul intim și personal al fiecăruia, indiferent de activitățile desfășurate, începând cu luna a treia, accentul cade în mare măsură pe exterior.

Exercițiul, practica, încercările, travaliul, acumularea de experiență sau comunicarea sunt cuvintele cheie ale acestei perioade foarte încărcate. Trei este o cifră a vitalității, a fertilității și a bogăției emoționale. Este mediul care asigură interacțiunea dintre forța feminină și cea masculină și care face ca totul să fie pus în mișcare. Prezența acestei vibrații în Casa Dorințelor aprinde pasiunea și amplifică sentimentul de atracție. Lucrurile încep să se miște într-o direcție și cel mai important este să nu te opui acestui proces. Sensul potrivit îl vei alege ceva mai târziu. Încă nu este momentul să te agăți foarte tare de asta. Luna a 4-a îți va oferi ‘instrumente’ mai potrivite pentru asta.

Trebuie reținut faptul că Anul Calendaristic NU se suprapune cu Anul Personal. Cu alte cuvinte, Anul Personal este cel care determină adevăratele momente de schimbare din viața unui om, cele care se întâmplă în mod natural și pentru care omul este înzestrat cu forța necesară pentru a le împlini cum se cuvine. Anul Personal începe odată cu data nașterii și se termină anul următor cu o zi înainte de următoarea aniversare. Anul Calendaristic este o convenție și datorită importanței pe care o acordă omenirea acestui eveniment, momentul trecerii dintre ani a căpătat o amploare energetică tot mai mare.

Este important totuși să facem bine diferența dintre cele două perioade: începutul Anului Calendaristic și începutul Anului Personal deoarece pe plan personal fiecare dintre aceștia aduc influențe diferite. A doua lună a anului, la fel ca toate celelalte, are un impact global și aduce cu sine o serie de caracteristici care își fac simțită prezența în viața noastră indiferent de nivelul de acceptare ori de capacitatea de a pune în valoare aceste trăsături.

Numerograma Anuală Personalizată

Îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur și a comunicării cu aceștia, sunt în prim plan în această perioadă. Tendința va fi să reacționezi mai ușor decât de obicei la orice stimul venit atât din afara ta cât și din interior. Experimentarea cât mai variată este binevenită însă încearcă să-ți menții disciplina. Dacă pierzi acum controlul acțiunilor tale, mai târziu îți va fi greu să te redresezi. Există tot mai multe ispite și motive pentru care să faci alegeri cel puțin nepotrivite însă tocmai în asta constă încercarea lunii martie – și anume în faptul de a-ți păstra concentrarea asupra evenimentelor care te interesează cu adevărat.

Variațiile energetice sunt constante și în acest caz este extrem de utilă Numerograma Anuală Personală care descrie foarte clar perioada pe care o tranzitează individul în fiecare interval de timp. Astfel, comportamentul celui aflat, de exemplu, în Anul Personal 4 și Subciclul Personal 3 în luna martie 2023, va fi mult mai reținut și mai ezitant decât al celui aflat în Anul Personal 1 și Subciclul Personal 8 în această lună.

Cu cât idealurile și dorințele unui om sunt mai decente și mai elevate, cu atât atașamentul acelei persoane față de planurile grosiere ale materialității lumii fizice este mai slab. În schimb, oamenii care manifestă o atracție puternică spre satisfacerea plăcerilor fizice ajung să fie măcinați de propriile patimi iar judecata le poate fi serios afectată de fantasme și iluzii. Cu alte cuvinte, omul ale cărui idealuri reflectă ideea de pace și de echitate, iar comportamentul său abundă de bunăvoință și onestitate, are șanse reduse să sufere șocuri emoționale puternice.

Putem aminti aici și influența puternică a Lunii care prin forțele pe care le exercită participă la determinarea densității și a formei. Sunt bineînțeles multe corelații interesante care se desprind din aceste idei însă mă voi rezuma doar la a le aminti în această lucrare, urmând ca în viitoarele scrieri să le abordez într-o manieră mai avansată.

Neliniștea interioară este sentimentul care domină luna martie iar acest combustibil poate fi foarte ușor folosit pentru a depăși niște limite. Această instabilitate nu este neapărat un lucru rău atunci când apare pentru că este determinată de nevoia deja existentă de a-ți lărgi orizonturile. Investește în studii de specialitate și învață mai intens despre ceea ce te pasionează. Spune lucrurilor pe nume! Asta este forate important! Câtă vreme îți ascunzi adevărul, viața ta se va transforma într-un vis pe care nu ți-ai dori să-l trăiești. Chiar dacă ai numeroase rețineri, este mai bine să cauți cuvintele potrivite și să spui clar ce ai de spus. Poate că nu-ți va ieși din prima însă nu trebuie decât să insiști puțin și să dai mai multă atenție detaliilor care au sens pentru tine.

Citește: Numerograma Anuală 2023

Energia lui 3 te va face să vrei mai mult și să nu ai timp să te bucuri așa cum se cuvine de ceea ce obții. 3 este un consumator dar și un creator în egală măsură, o vibrație care nu-ți oferă spațiu pentru a te odihni. Acest lucru va trebui să-l realizezi pe cont propriu și să te străduiești să menții un echilibru în viața ta. Nu-ți face griji de consumul ridicat de energie. Cu cât te implici în mai multe acțiuni, cu atât te vei simți mai bine.

Este foarte important să-ți prioritizezi cu atenție timpul și să finalizezi ceea ce ai început. Riscul cel mai mare este să te pierzi în detalii inutile care îți vor îngreuna foarte mult parcursul în următoarele luni. Este momentul să faci puțină curățenie în planurile și proiectele propuse la început de an și să mergi mai departe doar cu cele care și-au dovedit până în acest moment rezistența și profitabilitatea. Vibrația 3 cere franchețe și determinare pentru a rămâne în control. Tendința principală este de a produce haos și dezordine astfel că răbdarea și disciplina devin foarte importante în acest moment.

Profită deci de fiecare clipă și pune în valoare tot ce ai mai bun. 3 este o cifră a abundenței informaționale însă este sarcina ta să identifici ceea ce este bun de ce este rău. Mulți vor ajunge să te păcălească fără să-și dea seama și fără să-și propună acest lucru însă dacă îți menții mintea limpede și clară, șansele de a te considera inferior sunt tot mai mici. Bucură-te de ceea ce ai și vei avea tot mai mult.

Manual de Numerologie
Distribuie pe:

2 comentarii la „TENDINȚE NUMEROLOGICE – LUNA MARTIE 2023”

Lasă un comentariu