TENDINȚE NUMEROLOGICE – LUNA FEBRUARIE 2023

Luna calendaristică în Numerologie corespunde planului astral și oferă indicii prețioase despre calitatea energetică a zilelor care o compun precum și despre influența variabilă pe care acestea o au asupra evoluției întregii naturi. Omul este la rândul său una dintre ființele cele mai puternic condiționate de aceste vibrații și observăm asta atât în Numerograma propriei zile de naștere cât și în influența ulterioară care se manifestă permanent în viața acestuia, în diferite perioade de timp.

Vibrația lunii calendaristice este cea care guvernează emoționalitatea, imaginația, speranțele, visele, idealurile și chiar rezistența naturală a omului în fața diferitelor provocări ale vieții. Poate unul dintre cele mai importante atribute este acela că dezvăluie ambiția necesară omului pentru a-și atinge cele mai înalte scopuri, descrie felul și intensitatea nervului ce trebuie canalizat în vederea împlinirii unui obiectiv. Este precum un rezervor de energie de care fiecare individ dispune și de intensitatea căruia depind cele mai grozave reușite personale.

Luna calendaristică sau luna nașterii corespunde Casei Dorințelor din Tabelul Numerologic Personal. În Manualul de Numerologie sunt alocate sute de pagini pentru a descrie pe larg principiul numerologic de funcționare al întregului tabel și mai ales al acestei case, precum și structurile numerologice speciale pe care le formează în interacțiunea cu alte case. Studiul acestora dezvăluie o curgere impecabilă a energiilor creatoare și dă sens întregii existențe. Este descrierea unei realități asupra căreia omul nu poate să intervină în mod voluntar însă poate să-și adapteze comportamentul și deciziile a.î. să fie mereu în armonie cu natura.

imagine generată din aplicația Secretul Numerelor

Casa Dorințelor este cea de-a 2-a Casă din Tabelul Numerologic Personal și aparține sentimentelor, comunicării și relaționării. Visurile, idealurile, stările afective, iluziile, fanteziile, fricile sau intensitatea suferințelor tale sunt descrise de această casă și de cele cu care este asociată. Nivelul de empatie și carisma de care dă dovadă omul sunt de asemenea atribute ale acestei case. Atracția față de un anumit domeniu ori față de alte persoane, pasiunea cu care se aventurează în diferite situații, tendința către acțiuni pătimașe ori către fanatism, șocurile emoționale, crizele de istericale sau decepțiile pe care le trăiește, excesele pe care cel mai probabil le va face, toate acestea și altele asemănătoare sunt descrise de această casă și de luna calendaristică tranzitată.

Luna Februarie este a doua lună din an și asta amplifică importanța planului afectiv-emoțional. Emoționalitatea omului are ca principal scop susținerea intențiilor acestuia, iar dacă vorbim despre succesiunea lunilor calendaristice, ne vom gândi aici la planurile și proiectele pregătite în luna ianuarie. Gândul, ideea sau inițiativa omului trebuie susținută de o energie care să-i asigure rezistența până în momentul materializării în planul concret. În caz contrar, multe dintre idei și planuri se vor dizolva la fel cum au luat naștere, fără să producă efecte semnificative în viața celui care le-a produs.

Trebuie reținut faptul că Anul Calendaristic NU se suprapune cu Anul Personal. Cu alte cuvinte, Anul Personal este cel care determină adevăratele momente de schimbare din viața unui om, cele care se întâmplă în mod natural și pentru care omul este înzestrat cu forța necesară pentru a le împlini cum se cuvine. Anul Personal începe odată cu data nașterii și se termină anul următor cu o zi înainte de următoarea aniversare. Anul Calendaristic este o convenție și datorită importanței pe care o acordă omenirea acestui eveniment, momentul trecerii dintre ani a căpătat o amploare energetică tot mai mare.

Este important totuși să facem bine diferența dintre cele două perioade: începutul Anului Calendaristic și începutul Anului Personal deoarece pe plan personal fiecare dintre aceștia aduc influențe diferite. A doua lună a anului, la fel ca toate celelalte, are un impact global și aduce cu sine o serie de caracteristici care își fac simțită prezența în viața noastră indiferent de nivelul de acceptare ori de capacitatea de a pune în valoare aceste trăsături.

Numerograma Anuală Personalizată

Dezvoltarea empatiei și a iubirii față de semeni este idealul acestei luni, a cărei număr corespunde cu numărul casei din Tabelul Numerologic Personal. Acest aspect întărește importanța casei dar și al perioadei pe care o parcurgem. Se anunță deci evenimente amplificate rapid și adesea incontrolabil, mai ales pentru cei care se știu a fi introvertiți, emotivi sau care trăiesc mai retrași. Este ca și cum viața încearcă să-i scoată din carapace și să-i împingă să experimenteze lucruri noi, benefice și constructive. În funcție de atitudinea și abordarea pe care o adopți, rezultatele activităților tale vor fi pe măsură. Adică, dacă tu înoți împotriva curentului nu poți decât să te chinui mai mult. Repet: admirația, simpatia, empatia, iubirea, acceptarea, prietenia, respectul și încrederea sunt principalele cuvinte cheie ale acestei luni. Aspectul negativ este dat de orice situația în care acestea lipsesc ori sunt înlocuite de versiunile distructive ale lor.

Variațiile energetice sunt constante și în acest caz este extrem de utilă Numerograma Anuală Personală care descrie foarte clar perioada pe care o tranzitează individul în fiecare perioadă de timp. Astfel, comportamentul celui aflat, de exemplu, în Anul Personal 7 și Subciclul Personal 2 în luna februarie 2023, va fi mult mai reținut și mai ezitant decât al celui aflat în Anul Personal 3 și Subciclul Personal 2 în această lună.

Cu cât idealurile și dorințele unui om sunt mai decente și mai elevate, cu atât atașamentul acelei persoane față de planurile grosiere ale materialității lumii fizice este mai slab. În schimb, oamenii care manifestă o atracție puternică spre satisfacerea plăcerilor fizice ajung să fie măcinați de propriile patimi iar judecata le poate fi serios afectată de fantasme și iluzii. Cu alte cuvinte, omul ale cărui idealuri reflectă ideea de pace și de echitate, iar comportamentul său abundă de bunăvoință și onestitate, are șanse reduse să sufere șocuri emoționale puternice.

Putem aminti aici și influența puternică a Lunii care prin forțele pe care le exercită participă la determinarea densității și a formei. Sunt bineînțeles multe corelații interesante care se desprind din aceste idei însă mă voi rezuma doar la a le aminti în această lucrare, urmând ca în viitoarele scrieri să le abordez într-o manieră mai avansată.

Citește: Numerograma Anuală 2023

Dualitatea este cea care domină luna februarie și acest aspect aduce cu sine mai multă teamă, nesiguranță dar și prudență. Vibrația 2 te face conștient de cel puțin o alternativă diferită decât cea pe care o cunoșteai și asta de cele mai multe ori complică lucrurile. Este ca și cum ai trăit în pace până acum considerând că lucrurile vor decurge în sensul deja stabilit de tine, însă deodată încep să apară îndoiala, curiozitatea sau tendința de a încerca și altceva. Energia lui 2 îl face cel mai adesea pe om să întoarcă capul și să privească înapoi de unde a plecat, cu gândul: oare dacă aș fi făcut o alegere diferită? Adevărul este că acest lucru nu este posibil și nu vei face decât să consumi o cantitate semnificativă de energie în zadar. Sunt șanse mari ca acest tip de comportament să nu-l poți depăși cu una cu două și să persiste o vreme în viața ta. Pentru a depăși astfel de situații îți recomand o introspecție atentă și să te străduiești să eviți să rămâi mult timp ancorat/ă în evenimentele petrecute deja. Concentrează-te asupra momentului prezent și cel mult asupra unor proiecte din viitor.

Prietenii sunt foarte importanți în tot acest timp. Ei îți vor oferi susținerea de care ai nevoie, indiferent dacă ești o persoană extrem de individualistă sau chiar izolată social. Apelează la ajutorul celor dragi, chiar și pentru un sfat. Oferă la rândul tău sprijin celor care au nevoie de tine.

Cel mai important probabil este faptul de a nu renunța la ideile cu care ai început acest an! Reține faptul că luna a doua este crucială în “supraviețuirea” proiectelor tale. Dacă sunt multe, fă o selecție riguroasă și păstrează-le pe cale mai atractive și promițătoare. Investește în tine și în dezvoltarea ta. Toată lumea a înțeles deja faptul că aceasta este cea mai valoroasă investiție a omului. Dezvoltă-ți abilități noi sau consolidează ceea ce consideri că nu fructifici încă la adevărata valoare.

Profită deci de fiecare clipă și pune în valoare tot ce ai mai bun. 2 este o cifră a bogăției emoționale, a expresivității și a dezvoltării. Lasă fluxul energetic să-și urmeze cursul natural și profită la maxim de acesta. Astfel vei ajunge să-ți atingi cele mai mărețe visuri și să-ți împlinești cele mai grandioase dorințe.

Manual de Numerologie
Distribuie pe:

Un comentariu la „TENDINȚE NUMEROLOGICE – LUNA FEBRUARIE 2023”

  1. Am avut un parcurs emoțional evolutiv: am început cu o atitudine timida, necomunicativa, ușor „tâmpa” , pe măsură ce mi-am îmbunătățit cunoștințele, am căpătat mai mult curaj. Dar am rămas cu un ușor handicap emoțional: ce nu cunosc, nu stăpânesc ca informație, nu exprim, nu comunic.

    Răspunde

Lasă un comentariu