Ziua de naştere 12 februarie

12 februarie – ziua unificatorului

 Nativii zilei de 12 februarie au capacitatea de a unifica elementele disparate din mediul lor, fie că este vorba de împăcarea unei familii cu probleme, vindecarea unei rupturi între prieteni sau demonstrarea spiritului de conducător pentru a rezolva disputele în cadrul organizaţiilor.

De obicei, cei născuţi în această zi evaluează o situaţie dată prin propria perspectivă şi, în cazul în care au autoritatea necesară, vor schimba cursul de desfăşurare al lucrurilor pentru grup. Totuşi, aceasta nu înseamnă că ei ignora sau subapreciază ceea ce gândesc ceilalţi. Este vorba de faptul că ei simt adesea că au asimilat deja cele mai multe puncte de vedere şi ajung la o concluzie ce implică cel mai bun curs al lucrurilor. Ei devin astfel suficient de influenţi pentru a-i convinge pe ceilalţi să-i urmeze.

Nativii zilei de 12 februarie sunt indivizi cu multe feţe, cu talente variate. Pentru ei, unirea faţetelor disparate ale personalităţii lor reprezintă o provocare suplimentară. Mult prea des, propria versatilitate acţionează împotriva lor şi le distruge scopul în organizarea carierei şi preocupărilor personale. În plus, odată ce au luat o hotărâre, încăpăţânarea lor şi refuzul de a schimba cursul le poate crea dificultăţi. Puşi faţă în faţă cu problemele ei pot încerca să răzbată fără a căuta să facă compromisuri.

Deoarece adesea gândesc în termeni absoluţi, poate fi dificil pentru nativii zilei de 12 februarie să facă compromisuri. Acest lucru este necesar uneori, mai ales dacă doresc să perceapă adevărul unei situaţii date. Deşi în general doresc să rămână credincioşi principiilor lor etice, ei trebuie să afle importanţa schimbării pentru a se adapta noilor circumstanţe şi trebuie să asculte cu grijă sugestiile bine gândite şi observaţiile făcute de-a lungul timpului de către coechipieri sau asociaţi.

Uneori, nativii zilei de 12 februarie adoptă un punct de vedere codificat care devine cadrul sau filozofia de lucru pentru ei şi le ghidează felul de a gândi. Totuşi, dacă vor să-şi exprime în continuare concepţia ei îşi vor întări ideile şi vor fi astfel scuti de mari deziluzii şi erori. Cei mai evoluaţi dintre nativii zilei de 12 februarie vor respinge acele teorii care nu le mai sunt de folos.

Fără îndoială, eforturile nativilor zilei de 12 februarie de a împăca oamenii pot face mult bine. Totuşi, lăsând lucrurile să se schimbe, să se dezvolte sau chiar să se destrame pe propria lor rapundere este uneori un răspuns mult mai potrivit. Nativilor nu le stă în fire să renunţe, dar ei vor ajunge să realizeze că uneori este mai bine să abordeze o cale lipsită de acţiune.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu