Ziua de naştere 13 februarie

13 februarie – ziua vigorii

 Indivizii energici născuţi pe 13 februarie sunt de obicei în stare de cele mai stimulatoare lucruri, dacă sunt motivaţi. Ei caută evenimentele incitante şi se simt bine în lumina reflectoarelor. De fapt, cei născuţi în această zi sunt calificaţi drept exibiţionişti fără rezerve. Cei care nu caută atenţia unui public cât mai larg vor solicita în schimb destul de multă atenţie în cadrul familiei sau al anturajului. Nativii zilei de 13 februarie au tendinţa de a fi demonstrativi din punct de vedere emoţional. Ei simt nevoia să-şi împărtăşească sentimentele, indiferent că este vorba de bucurie sau melancolie. Indivizi volatili, cei născuţi în această zi consideră că este destul de dificil să păstreze un secret pentru mult timp. Într-adevăr, francheţea şi spontaneitatea lor le poate crea multe probleme, în special în dragoste.

Cu câteva excepţii, nativii zilei de 13 februarie lasă în general lucrurile să meargă de la sine. În acele domenii speciale, există puţine şanse să fie abătuţi din drumul lor. Latura lor raţională este bine dezvoltată, dar uneori există o separare aparentă între mintea şi inima lor. Astfel, uneori se lasă dominaţi de sentimente şi neglijează realitatea.

Comportamentul spiritual, neinhibat este ceva firesc pentru majoritatea celor născuţi pe 13 februarie. Totuşi, indivizii mai puţin evoluaţi născuţi în această zi pot tinde spre latura violenta şi autodistructivă. Toţi nativii zilei de 13 februarie ar trebui să-şi cultive calmul fără a fi exagerat de reci, să înveţe să îşi limiteze spontaneitatea fără a o suprima şi să îşi amintească că nu toţi îşi pot susţine cererile şi critica.

Nativii zilei de 13 februarie trebuie să rămână în legătură cu centrul lor şi să sape mai adânc în personalităţile lor complexe dacă doresc să evolueze. Ei trebuie să facă ceva pentru a înţelege mai bine procesele de gândire ale celorlalţi şi să fie mult mai receptivi la temerile, nevoile şi dorinţele oamenilor. Cei născuţi astăzi fac uneori greşeli în relaţiile interpersonale. Ei vor presupune că ceilalţi sunt siguri şi încrezători, când de fapt nu este cazul. Este de înţeles faptul că nativii zilei de 13 februarie doresc ca cei cu care vorbesc sau cu care au relaţii să fie pe aceasi lungime de undă. Totuşi, ei nu trebuie să devină nerăbdători sau iritaţi când se va produce un blocaj în procesul de înţelegere sau când ceea ce pare extrem de evident pentru ei nu este atât de clar pentru ceilalţi.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu