Ziua de naștere 12 octombrie

12 octombrie – ziua gestului măreţ

Nativii zilei de 12 octombrie sunt indivizi dominanţi, cărora le place să fie în centrul atenţiei. Aptitudinile lor de a se purta cu oamenii sunt destul de dezvoltate. Ei se amestecă destul de bine într-o varietate de medii, comune sau de elită. Nativii acestei zile sunt mândri de calitatea muncii lor şi doresc să fie apreciaţi de minţile luminate indiferent de statutul lor social.

Instinctele nativilor zilei de 12 octombrie în ceea ce priveşte latura financiară sunt excelente. O calitate deosebită este tendinţa lor de a împărţi banii cu familia şi prieteni care întâmpină dificultăţi. Cei născuţi astăzi urăsc răutatea şi nimicnicia, preferând să acorde din timpul lor sau din resursele lor financiare în mod direct, făcând cu adevărat un gest măreţ, lipsit de condescendenţă. Astfel, persoanele născute pe 12 octombrie îi fac pe ceilalţi să accepte cu uşurinţă ceea ce ei doresc să le dea, deşi, ei înşişi pot considera dificil ca în acelaşi timp să accepte de la ceilalţi. Este foarte important pentru nativi să învețe de timpuriu în viaţa să dea şi să accepte, în egală măsură.

Deşi cei născuţi astăzi preţuiesc foarte mult tradiţia, nimeni nu-i poate determina să devină conservatori în gândire, exprimare sau fapte. Extrovertiţi, ei sunt binecuvântaţi cu spirit comic şi un stil expansiv, pe care nu ezită să le afişeze. Acest impuls poate fi exprimat în orice domeniu din vieţile lor, începând cu escapadele sexuale şi până la nonconformismul social. Deoarece lumea este pentru ei o scenă pe care se joacă propria lor drama personală, ei reuşesc să facă acest lucru într-o manieră destul de naturală şi rareori vor da impresia că ei crează probleme pentru a atrage atenţia.

Pe de altă parte, nativii zilei de 12 octombrie trebuie să se ferească de aroganţă. Trebuie să se ferească că nu cumva să îşi reverse asupra celorlalţi consecinţele propriilor lor căderi datorate neluării în considerare a consecinţelor acţiunilor lor. Deşi, în general sunt în temă cu legile şi tradiţiile sociale, le va plăcea să creadă că se pot plasa pe ei înşişi mai presus de reguli din când în când, în special în vieţile lor particulare.

Persoanele născute în această zi pot fi un adevărat amestec curios de egoism şi în acelaşi timp altruism. Într-adevăr, tendinţa lor de a avansa sau promova ceea ce vor şi au nevoie poate stârni resentimente din partea partenerilor lor. În problemele sentimentale, ei sunt puţin “periculoşi”. Când lucrurile merg prost în relaţiile lor, nativii zilei de 12 octombrie demonstrează flexibilitate şi de obicei reuşesc să scape de suferinţă de durată, deşi acelaşi lucru nu este neapărat valabil şi pentru celelalte persoane implicate.

Datorită gradului lor ridicat de competentă şi experienţă socială, cei născuţi astăzi pot deveni piatra de temelie pentru colegii, prietenii şi familia lor. Însă, transferarea responsabilităţilor, în timp ce sunt atenţi şi deschişi faţă de cele mai profunde nevoi ale celorlalţi, rămâne cea mai mare provocare a nativilor.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu