Ziua de naștere 16 decembrie

16 decembrie – ziua imaginaţiei

Nativii zilei de 16 decembrie sunt persoanele cu cea mai bogată imaginaţie din întreg anul. Nu trebuie atenuată latura lor fizică, deoarece este extrem de dezvoltată şi îşi face cunoscută prezența în personalitatea lor. De fapt, una din temele majore în vieţile nativilor zilei de 16 decembrie priveşte depăşirea limitărilor fizice ale corpului şi ţintirea spre ţeluri înalte.

Nu este deloc uşor să convieţuieşti cu persoanele născute pe 16 decembrie. Problemele emoţionale de toate felurile îi copleşesc şi asta datorită propriei lor naturi complexe. Cei care convieţuiesc cu ei trebuie să fie extrem de înţelegători şi sensibili la nevoile lor, mai ales că nativii vor avea din când în când nevoie de perioade de singurătate. Într-adevăr, anumite persoane născute astăzi simt nevoia să se retragă în lumea lor proprie pentru a funcţiona eficient. Astfel, ei se vor descurca foarte bine în afară birourilor sau organizaţiilor, într-un mediu în care sarcinile sunt stabilite în primul rând de ei înşişi. Adesea, nativii zilei de 16 decembrie se simt conduşi sau chiar instruiţi de către o putere superioară în al cărei serviciu se afla. Această putere poate fi de natură socială, religioasă sau universală, dar în cele din urmă se vor elibera din chingile ei. Prin acesta asociere, ei sunt eliberaţi de problemele lor lumeşti, cel puţin pentru o perioadă de timp.

Nativii zilei de 16 decembrie sunt capabili să realizeze lucruri care le solicită energii titanice. Odată ce se canalizează pe un obiectiv plin de inspiraţie, dar şi realist în acelaşi timp, nu prea există lucruri care îi pot opri din realizarea unor asemenea obiective de anvergură în cadrul activităţii lor profesionale. Însă, ei pot fi uşor abătuţi din drum şi pot cădea pradă multor chestiuni, reale sau imaginare, probleme supărătoare şi triviale (pentru ei) care implică sentimentele celorlalţi. Aceasta se întâmplă pentru că nativii nu sunt tocmai sensibili la astfel de manifestări. Trăind la un nivel mai puţin spriritual sau metafizic, ei pot avea probleme în crearea legăturilor cu oamenii de rând, ocupaţi cu activităţi mărunte şi de rutină.

Este extrem de important ca nativii zilei de 16 decembrie să rămână cu picioarele pe pământ şi să fie implicaţi în realitatea de zi cu zi. Să îşi păstreze interesul în viaţa din jurul lor este important pentru latura lor umană şi pentru menţinerea legăturii cu lumea. Astfel, partenerii, prietenii şi copiii joacă un rol crucial în vieţile lor. Să mai lucreze la problemele lor emoţionale, să înveţe să iubesca şi să aibă încredere pe deplin, acestea sunt chestiuni ce pot fi abordate doar printr-o strânsă interacţiune şi legătura cu ceilalţi. Reacţiile explozive ce se preschimbă în înstrăinare şi indiferentă, perioadele de nebunie ce sunt urmate de depresii, perioadele bune, pline de veselie şi altele extrem de tăcute sunt toate nuanţe regăsite în paleta nativilor zilei de 16 decembrie.

Cei mai evoluaţi dintre nativii acestei zile reuşesc să îşi exprime idealismul foarte pronunţat şi sentimentele prin munca creativă, activităţi preferate şi activităţi sociale. Astfel, ei vor fi capabili să comunice şi să ţină legătura cu semnii lor prin interesele comune pe care le vor împărtăşi.

Distribuie pe:

Lasă un comentariu