Home > Numerologie > Ziua de naştere : 18

Oameni puternici, dar materialişti, asemănători celor născuţi pe data de 9, nativii zilei de 18 au vederi largi şi interese extrem de variate. Cu toate acestea, apar tensiuni atunci când trebuie să aleagă între a acţiona spre binele celorlalţi sau în interes propriu. Adeseori sunt numiţi în poziţii de conducere, chiar şi atunci când nu îşi doresc acest lucru.

Vă păziţi independenta şi nu doriţi să vă bazaţi pe nimeni sau pe nimic, chiar dacă aveţi nevoie de ajutor. Munciţi din greu deoarece doriţi să vă petreceţi timpul constructiv, fără a pierde din energie. În momentul în care muncă s-a încheiat va place să ascultaţi muzică sau chiar să cântaţi. Vă place să călătoriţi şi folosiţi orice ocazie pentru a face o excursie undeva. Parteneriatul cu o persoană responsabilă este foarte important pentru dumneavoastră. Va trebui însă să vă dezvoltaţi aptitudinile de comunicare pentru a le putea împărtăşi şi celorlalţi ce se întâmplă cu dumneavoastră. Vă este relativ uşor să simţiţi ceea ce simt ceilalţi şi să le înţelegi stările. Aveţi propriul sistem de valori şi propriul cod moral pe care îl respectaţi cu stricteţe. Dacă vă veţi urma interesele dumneavoastră, veţi avea o viaţă încântătoare şi aventuroasa.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

Leave a Reply