Ziua de naştere 2 februarie

2 februarie – ziua clasei

 Indivizii născuţi pe 2 februarie au clasă, sunt persoane cizelate, sofisticate, dar în acelaşi timp întruchipează şi multe alte calităţi tipice (atât cele foarte bune, cât şi cele mai rele) grupului social sau naţionalităţii din care fac parte. Astfel, indiferent cât de neobişnuite sunt acestea, ei au tendinţa de a rămâne ataşaţi de începuturile lor culturale.

Nativii zilei de 2 februarie sunt capabili “să facă imposibilul” şi să lase impresia că nu depun un efort prea mare. Acest lucru se datorează faptului că le este foarte uşor să acţioneze în mediul lor. Deşi dau impresia că o asemenea fluenta vine de la sine, de fapt în spatele acesteia există o disciplină foarte temeinică şi multă muncă. Cei născuţi în această zi prefera să lucreze din greu în particular, nu în public. Este extrem de important pentru imaginea lor că ei să rămână obiectivi, să aibă controlul deplin în tot ceea ce fac. Nativii zilei de 2 februarie consideră în general că cea mai bună cale de a evita problemele este să acţioneze în felul lor. Totuşi, îndepărtând dificultăţile sau ţinându-se departe de orice fel de problemă în relaţiile interpersoanle, poate fi o formă subtilă de presiune deoarece ceilalţi vor fi obligaţi să joace după regulile nativilor zilei de 2 februarie sau să nu mai joace deloc. Abordarea controlată, dar uşoară, poate fi exact modalitatea prin care ei vor scăpa de problemele supărătoare cauzate de ceilalţi. Într-adevăr, cei născuţi în această zi cauta în general să-şi facă viaţa să pară o călătorie uşoară.

Totuşi, nativii uită uneori că mai există şi altcineva pe lângă ei, cineva care poate avea propriile idei şi concepţii. Ieşirile neaşteptate, confruntările rapide, sunt caracteristice în relaţiile cu nativii zilei de 2 februarie. În ciuda exteriorului lor împăciuitor, ei sunt indivizi temperamentali care nu fac faţa prea bine situaţiilor de stres. În cazuri extreme, ei sunt prea puţin sau chiar deloc interesaţi de contactul cu oamenii.

Majoritatea nativilor preferă, mai presus de toate, munca lor şi hobby-ul care este în mod frecvent de natură tehnică. În acest caz, ei demonstrează o latură mai evoluată a naturii lor, neavând obiective prea sociale sau prea personale, ci mai degrabă obiective pe care se vor strădui să le realizeze. Pe de altă parte, dacă sunt prea absorbiţi de interesele lor speciale, nativii pot deveni neatenţi sau neglijenţi cu preocupările obişnuite. Nu este ceva ieşit din comun faptul că ei se vor baza pe ceilalţi să aibă grijă de aceste probleme, astfel încât ei să nu fie nevoiţi nici măcar să se gândească la ele. Astfel, deşi trăiesc pentru responsabilităţile lor la nivel universal şi uneori social, la nivel personal ei vor evita asemenea responsabilităţi în mod regulat.

Persoanele născute pe 2 februarie se pot cufunda atât de mult în lumea lor proprie încât vor avea dificultăţi din ce în ce mai mari în comunicarea cu cei din jurul lor. Astfel, nativii mai puţin evouluati ai acestei zile cărora le lipseşte talentul, dar menţin aceasta pretenţie, pot fi dificili şi iritanţi. Cei mai evoluaţi dintre nativii zilei rămân proaspeţi şi îmbietori, dar şi plictisitori. Într-adevăr, membrii familiei şi prietenii apropiaţi sunt adesea frustraţi atunci când doresc să se confeseze nativilor zilei de 2 februarie şi sunt dornici să devină mult mai intimi. Cei născuţi în această zi ar trebui să reziste impulsurilor de a se distanţa şi să devină mai disponibili.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu