Ziua de naştere 3 februarie

3 februarie – ziua realismului incitant

 Majoritatea celor născuţi pe 3 februarie acorda o atenţie deosebită detaliilor profesiei lor şi apreciază foarte mult latura tehnică. Ei dau dovadă de talent în tot ceea ce întreprind, o uşurinţă incontestabilă în abordarea materialelor şi abilitatea de a lua lucrurile separat, de a le asambla şi de a le face să funcţioneze cum se cuvine. Nativii au şi un simţ fin al sincronizării, de obicei alegând exact momentul oportun de a acţiona în afaceri sau în dragoste. Acest domeniu din urmă va fi tratat de aceştia ca un “hobby”, ce capătă atenţie deplină pe o perioadă nelimitată de timp.

Nativii acestei zile sunt foarte realişti în ceea ce priveşte aptitudinile lor. Indiferent că sunt sau nu originali, ei vor stăpâni fiecare aspect al meseriei lor. Punctualitatea nu este punctul lor forte. Ceilalţi nu trebuie să aştepte ca aceştia să ajungă la timp. Nativii zilei de 3 februarie sunt răbdători şi perseverenţi şi faptul cel mai surprinzător este legat de abilităţile lor. Oricât de capabili ar fi, din punct de vedere emoţional ei pot întâmpina probleme majore, mai ales atunci când vor să aibă relaţii intime normale. Doar sugerarea acestui lucru îi va speria. Bărbaţii născuţi în această zi, în mod special, pot fi etichetaţi drept “speriaţi de implicare”. Atât femeile, cât şi bărbaţii născuţi pe 3 februarie solicită adesea situaţii neconvenţionale extreme, cel mai frecvent în sfera sexuală.

În ceea ce priveşte preocupările realiste pe care le îndrăgeşte o persoană normală, nativii zilei de 3 februarie au o atitudine de genul “l-am obţinut uşor, îl pierd la fel de uşor”. Dacă situaţia nu se rezolvă, ei sunt capabili să renunţe la ea şi să meargă mai departe. În măsura în care sunt implicaţi banii, ei par să fie norocoşi şi chiar capabili să colecteze bonusuri. Însă, în acelaşi timp, este mult mai probabil că ei să piardă bani foarte repede, sau mai rău chiar, să nu ştie ce s-a întâmplat cu ei, ca şi cum le-au scăpat printre degete. Majoritatea nativilor zilei de 3 februarie întâmpina dificultăţi în realizarea stabilităţii în vieţile lor, însă cu un stil de viaţă flexibil ei îşi pot asigura un fel siguranţă. Adaptându-se foarte rapid, nativii zilei de 3 februarie sunt mai puţin ameninţaţi decât majoritatea celorlalţi atunci când apar schimbări de situaţie şi chiar situaţii nesigure.

Nativii ar trebui să trăiască mai mult la un nivel profund, însă, rareori se întâmplă acest lucru. Să aibă de-a face cu fapte, detalii, tehnici, să afle ce este bun pentru ei şi ce nu, să încerce – întotdeauna să încerce – o metodă provizorie sau greşită poate deveni un mod de viaţă. Într-adevăr, un partener înţelegător cu o mare stabilitate şi încredere în sine este necesar pentru a echilibra o asemenea personalitate pretenţioasă din punct de vedere fizic şi în acelaşi timp estetic. Nativii zilei de 3 februarie care nu sunt sortiţi să îşi urmeze drumul însoţiţi de asemenea indivizi de încredere, vor merge pe drumul lor liniştiţi, preţuindu-şi libertatea.

sursa: internet

Distribuie pe:

2 comentarii la „Ziua de naştere 3 februarie”

  1. Multumesc ,ZANA MEA ! Sunt nascuta pe 3 februarie la ora 5 dimineata,intr-o iarna cu nameti de 2m.Moasa mi-a dat numele de Gabriela,spunand -va sti cand mai creste de ce are acest nume -.La 7 ani am inceput sa constientizez harurile .La inceput eram speriata ,apoi m-am obisnuit cu ele.Acum fac minuni cu mainile mele,sunt kinetoterapeut .Te pup cu drag Zana mea !

    Răspunde
  2. Ficamea este nascuta pe 3 februarie o si frumoasa calduroasa de primavera la spital cu carantina pt gripa de nu avea voie nimeni la tine acum 22 de ani

    Răspunde

Lasă un comentariu