Ziua de naştere 4 februarie

4 februarie – ziua improbabilului

 Nativii zilei de 4 februarie preferă în general o abordare indirectă a lucrurilor. Datorită neconvenţionalismului lor, ei fac uneori o impresie mai puţin obişnuită asupra celorlalţi. Anumiţi nativi ai zilei de 4 februarie realizează de timpuriu faptul că ei nu percep lumea la fel ca ceilalţi şi prefera să abordeze un comportament ciudat. Alţi nativi ai zilei de 4 februarie încearcă să fie extrem de corecţi, dar de obicei nu reuşesc să realizeze acest lucru, ajungând în cele din urmă să fie consideraţi “omul nepotrivit în locul nepotrivit”. Cei mai fericiţi nativi ai zilei de 4 februarie sunt cei care reuşesc să fie ei înşişi, fără a se baza pe aprobarea sau aprecierea celorlalţi.

Modul neobişnuit în care nativii îşi îndeplinesc sarcinile poate fi atât amuzant, cât şi alarmant. Adesea, pentru a realiza cele mai simple sarcini, ei pot folosi metodele cele mai ocolite şi bizare. Ei ar putea fi consideraţi artificiali sau chiar perverşi, cu excepţia anumitor situaţii ciudate în care aceste metode par să funcţioneze. De exemplu, ei pot avea un sistem de completare a informaţiilor sau de ordonare a întâlnirilor care i-ar putea tulbura pe ceilalţi. Sunt capabili să obţină ceea ce au nevoie foarte repede şi să deţină controlul asupra lucrurilor. În percepţia lor neobişnuită, ceea ce este înainte poate fi lăsat în urmă, susul să fie josul, stânga să fie dreapta şi tot aşa. Anumiţi nativi ai zilei de 4 februarie pot chiar avea un grad de sinestezie care îi face să perceapă sunetele drept culori şi culorile drept sunete, să vizualizeze cuvintele ca pe nişte forme şi posibil să-şi amintească faptele şi numerele prin asociaţii sclipitoare.

Deşi nu sunt întotdeauna eficienţi atunci când au de-a face cu restricţiile unui sistem deja existent sau cu un set de reguli, trebuie menţionat faptul că nativii zilei de 4 februarie pot fi extrem de eficienţi în realizarea obiectivelor pe termen lung, în special atunci când au şansa de a-şi structura mediul de muncă. Cei născuţi în această zi lucrează bine în cooperare cu ceilalţi, afişează calităţi umane profunde şi în general sunt admiraţi pentru sinceritatea lor. Deşi rareori se vor afla în postura de conducători, ei sunt foarte fericiţi să fie în mijlocul acţiunii şi se comportă destul de bine în condiţii de stres.

Nativi zilei de 4 februarie se plictisesc foarte uşor. Dacă petrec mult timp singuri, de obicei încearcă să se menţină ocupaţi având multe hobby-uri, proiecte sau activităţi în desfăşurare. Stilul lor activ este datorat faptului că ei trebuie să petreacă mult timp desfăcând nodurile pe care le-au legat neintenţionat. De asemenea, ei au tendinţa de a regresa sau chiar de a o lua din nou de la capăt.

Persoanele născute pe 4 februarie sunt extrem de active, folosindu-şi energia pentru a-şi duce la bun sfârşit multiplele sarcini. Dozarea constructivă a puterilor îi poate ajuta să reusesca. Adesea, ei sunt preocupaţi de mai multe activităţi în acelaşi timp şi datorită faptului că trebuie să-şi împartă energia nu vor reuşi să le finalizeze pe unele dintre ele. În general, nativii care învaţă să îşi ducă la bun sfârşit proiectele unul câte unul îşi vor dezvolta potenţialul la maxim.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu