Ziua de naștere 28 februarie

28 februarie – ziua entuziasmului

Nativii zilei de 28 februarie manifestă un entuziasm enorm pentru viaţă, pe care ei îl transmit tuturor celor cu care intră în contact. Aceşti indivizi pozitivi, energici sunt capabili să lumineze orice ocazie cu personalitatea lor vibrantă. Însă, pe de altă parte, ei au o înclinaţie de a o lua într-o direcţie total greşită, fără să stea pe gânduri. Să fie conştienţi de acest lucru este aproape imposibil, deoarece ei sunt cuprinşi în totalitate de entuziasmul lor. Ei se pot simţi dintr-o dată siguri şi pozitivi, dinamici şi eficienţi sau distructivi în funcţie de circumstanţe. Evident, cei născuţi în acesata zi ar face tare bine dacă ar sta un pic şi ar contempla la direcţia în care se îndreaptă în viaţă. Ei vor ajunge să se cunoască mai bine pe ei înşişi şi să fie mult mai degajaţi şi cu un scop bine definit în acţiunile lor.

Deoarece energiile lor au tendinţa de a fi difuze şi dispersate şi devreme ce ei pot atât de uşor ademeniţi de noi activităţi, nativii zilei de 28 februarie pot adopta o atitudine ireală îndreptată spre lume. Aceasta îi va ingijora foarte tare pe cei apropiaţi lor sau cei din jurul lor. O parte din problema este aceea că nativilor zilei de 28 februarie le place să îi ingijoreze pe ceilalţi în ceea ce îi priveşte şi pot chiar să se angajeze în activităţi nesigure şi periculoase tocmai pentru a le atrage atenţia.

Pentru cei născuţi astăzi, entuziasmul de moment al evenimentelor, senzaţiile ce sunt trezite atât în ei înşişi, cât şi în ceilalţi, îi vor face să simtă că trăiesc. Totuşi, ei trebuie să înveţe să fie extrem de discriminatori în alegerile privitoare la activităţile şi angajamentele lor, la preluarea provocărilor, ce sunt atât riscante, cât şi meritorii şi recompensante, şi nu atât pe termen scurt, ci chiar pe viaţă.

Deoarece ei aleg să trăiască în asemenea moduri vitale şi necompromitatoare, nativii zilei de 28 februarie experimentează mult mai mult din viaţa decât o persoană obişnuită. Majoritatea celor născuţi în această zi nu ar concepe viaţa altfel. Pe de altă parte, entuziasmul lor lipsit de inhibiţii îi poate duce la neglijență şi nesăbuinţă, ce vor sta în calea unei dezvoltări serioase. De asemenea, pe măsură ce se maturizează, nativii zilei de 28 februarie pot vedea că efectele secundare negative ale activităţilor lor încep să atenueze amuzamentul şi stimularea.

Cei născuţi în această zi simt nevoia de a-şi completa entuziasmul de a trăi cu o anumită doză de înţelegere. Prin intermediul întâmplărilor pozitive şi negative, ei îşi pot dezvolta o filozofie personală, sporindu-şi înţelegerea spirituală a vieţii. Întrebarea este, în ce punct experienţa se va transpune în cele din urmă în înţelepciune. Pentru anumiţi nativi ai zilei, o asemenea evoluţie are loc destul de târziu în viaţă, pentru alţii nu are loc niciodată. Într-adevăr, este obligatoriu că nativii zilei de 28 februarie, să se retragă la un moment dat de pe scenă trecătoare a vieţii şi să observe îndeaproape vieţile lor şi ale celorlalţi.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu