Ziua de naștere 27 februarie

27 februarie – ziua stăpânilor realităţii

 Nativii zilei de 27 februarie sunt extrem de conştienţi de înfăptuirile lumii înconjurătoare. Ei cheltuiesc foarte multă energie pentru a înţelege elemetele de bază ale vieţii de zi cu zi – cum funcţionează lucrurile, de ce se comportă oamenii într-un anumit fel, cum să lucreze în avantajul mediului înconjurător. Acesta reprezintă doar începutul. Beneficiind de această bază solidă a realităţii, nativii zilei de 27 februarie permit spiritului lor curios să exploreze în exterior, spre sferele sociale, internaţionale şi universale. Deoarece conferă soliditate fiecărei activităţi pe care o intreprinnd, ei pot conta cu încredere pe înţelepciunea pe care au acumulat-o din experienţă. Ei vor depune eforturi suplimentare şi din ce în ce mai ambiţioase pentru a căpăta aceasta soliditate.

Cele mai mari dificultăţi ale nativilor zilei de 27 februarie ies de obicei la suprafaţă în vieţile lor personale. Deoarece sunt nişte indivizi extrem de solicitanţi şi alegerile intutive în cadrul relaţiilor lor sunt adesea mai puţin potrivite pentru ei, nativii vor avea vieţi sentimentale tumultoase şi chiar haotice. Din anumite motive, cu toată înţelegerea şi capacitatea lor de a-şi urma propriul drum, ei ştiu adesea surprinzător de puţin despre ei înşişi, despre nevoile lor. Este foarte important pentru nativi să facă încă de timpuriu diferenţa între ceea ce doresc şi ceea ce au nevoie. Prin satisfacerea propriilor nevoi reale, ei pot obţine stabilitatea emoţională şi chiar fericirea. Mult prea des, ei simt că problemele pot fi rezolvate de către o altă persoană. Astfel, nativii îşi canalizează energia spre viaţa sentimentală, neglijând căutarea unor soluţii pentru propriile nevoi profunde. Dată fiind situaţia lor emoţională, este posibil ca nativii să experimenteze mai mult “consolări” între relaţiile trecute. O perioadă mai îndelungată de singurătate le-ar putea face destul de mult bine. Datorită naturii lor sensibile şi contemplative, ei ar trebui să fie capabili să se dezvolte fără un ajutor din exterior.

Nativii zilei de 27 februarie sunt cei mai fericiţi când îşi pot lăsa mintea să zburde liberă, vizând o gamă vastă de subiecte. În general, ei au nevoie de prieteni şi parteneri care sunt la fel de activi din punct de vedere intelectual. Nativii zilei se lupta adesea cu mediul lor social în tentativa lor de a-l stăpâni într-o anumită măsură sau dacă este posibil de a-l reorienta. Dorinţa lor arzătoare de a domina este foare puternică. Datorită magnetismului pe care îl emană, ei trebuie să fie atenţi să nu îi copleşească pe cei din jur.

Dacă nativii zilei de 27 februarie îşi pierd direcţia morală, ei vor atrage într-o mare măsură asupra lor şi a celorlalţi distrugerea. Capacitatea lor de a vedea adevărul şi chiar de a realiza ceea ce doresc printr-o combinaţie rară de empatie şi voinţă reprezintă pentru ei provocări morale.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu