Ziua de naștere 26 februarie

26 februarie – ziua stimulării

Persoanele născute pe data de 26 februarie au o mare capacitate de a-i stimula pe ceilalţi, atât din punct de vedere emoţional, cât şi intelectual. Ei cunosc sensibilităţile oamenilor şi astfel sunt capabili să îi incite pe aceştia. Adepţi convinşi ai ironiei şi satirei, ei sunt de asemenea capabili să aducă critici, atât la adresa oamenilor, cât şi la adresa instituţiilor sociale. Indivizii mai evoluaţi născuţi astăzi se dedica unor cauze altruiste în beneficiul semenilor lor, adesea îndrumându-i pe aceştia spre posibilităţile de avansare, atât materială, cât şi spirituală.

Deşi nativii zilei de 26 februarie sunt extrem de individualişti, adesea fiind angajaţi în activităţi pe care le desfăşoară singuri, în scopuri personale, ei au un efect liniştitor, chiar magnetic asupra celor pe care îi întâlnesc. Majoritatea celor născuţi în această zi nu sunt făcuţi să îşi afişeze în public sentimentele şi se simt mult mai comfortabil când spontaneitatea şi impulsivitatea îi caracterizează pe ceilalţi. În particular, sunt indivizi tăcuţi, serioşi şi paşnici, dar în viaţa profesională adoptă în general o atitudine mult mai agresivă.

Nativii acestei zile sunt capabili să îi rănească profund pe ceilalţi cu criticile lor. De aceea, ei trebuie să se ferească să nu stârnească duşmănii şi antagonism. Deşi nativii zilei de 26 februarie pot fi exagerat de autoritari în special în calitate de părinţi, ei sunt rareori atât de fermi şi de hotărâţi pe cât vor să pară. De fapt, ei sunt foarte vulnerabili şi punctele lor sensibile sunt uşor de atins. În cazul persoanelor iubite, membrilor familiei sau copiilor pot fi indulgenţi. Totuşi, în afaceri sau în cadrul prfesional ei reacţionează impulsiv. Mulţi dintre cei născuţi pe 26 februarie au obiceiul prost de a se prezenta într-o postură extrem de serioasă sau chiar severă. Ar fi mult mai benefic să se mai lumineze puţin şi să nu mai ia totul atât de în serios. Nativii mai evoluaţi ai zilei de 26 februarie trebuie să dezvolte o capacitate foarte necesară, aceea de a râde de ei înşişi fără a-şi pierde demnitatea sau respectul de sine.

Datorită puterilor lor empatice, nativii zilei de 26 februarie pot atinge coarda sensibilă a celor pe care nu îi cunosc prea bine sau chiar nu i-au mai întâlnit niciodată. Să fie pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi şi să îşi împărtăşească sentimentele pozitive reprezintă ceva foarte valoros pentru ei. Cei ce s-au născut în această zi sunt extrem de fericiţi atunci când nu este nevoie să se explice tot timpul. Uneori, însă, ei simt nevoia de a fi siguri că o altă persoană înţelege tacit ceea ce gândesc.

Nativii zilei de 26 febraurie au deseori senzaţia că sunt excluşi din societate şi faptul că sunt acceptaţi înseamnă foarte mult pentru ei. Pentru a obţine recunoaşterea socială a realizărilor lor, adesea neobişnuite, ei încearcă să menţină un contact cu întreaga societate. Totuşi, dacă îşi asumă poziţii importante sau au un mare succes, ei vor simţi o dorinţă arzătoare de a fi singuri, doar cu munca lor.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu