Ziua de naștere 25 februarie

25 februarie – ziua cauzei măreţe

 Persoanele născute pe data de 25 februarie sunt adesea indivizi formidabili care îşi ating potenţialul maxim doar când se dedică întru totul unei cauze măreţe. Ei au încredere în respectul de sine, dar în general considera că obiectivele universale au o semnificaţie mai mare decât cele personale. De asemenea, intuiesc că, prin aderarea la o cauză mai înaltă, propria lor putere este amplificată.

Destul de frecvent, nativii zilei de 25 februarie intră în conflict cu cei din jurul lor. Nu este surprinzător faptul că sunt critici cu moravurile sociale deoarece ei privesc societatea ca pe un flux constant şi haotic. Este posibil ca aceasta să nu merite un angajament prea profund. În copilărie, nativii zilei de 25 februarie se revoltă adesea împotriva părinţilor sau a altor figuri autoritare şi reacţionează din punct de vedere emoţional la nedreptăţile pe care le percep. Deoarece nu îşi găsesc liniştea până târziu în viaţă, adolescența şi maturitatea timpurie pot fi destul de furtunoase.

Aproape de patruzeci sau chiar cincizeci de ani, nativii zilei de 25 februarie se implică de obicei mult mai profund într-un domeniu pe care îl consideră interesant – posibil artă, filosofie, religie sau un ideal al umanităţii. Unul din acestea se poate dovedi punctul lor forte. Odată ce un interes de acest gen pune stăpânire pe ei, îi vor dedica mult timp şi efort atât în public cât şi în particular.

Cei născuţi în această zi nu au timp pentru lucruri mărunte şi nimicuri. Ei se vor manifesta într-o manieră regală şi vor face lucrurile cu un gest măreţ, însă rareori vor adopta o atitudine condescendentă. Nativii mai evoluaţi sunt capabili să comunice celorlalţi idealurile şi scopurile lor măreţe. Nativii mai puţin evoluaţi nu vor reuşi să-i convingă pe ceilalţi de sinceritatea lor şi astfel vor fi percepuţi ca nişte tipi puţin credibili şi solicitanţi. Succesul şi chiar fericirea nativilor zilei de 25 februarie sunt adesea direct proporţionale cu abilitatea lor de a comunica fără a stârni antagonisme. În cele mai nefericite cazuri, ei pot ajunge să se simtă compătimiţi şi frustraţi deoarece nu sunt înţeleşi.

În general, pentru nativii zilei de 25 februarie este mult mai important să dăruiască decât să primească. Totuşi, trebuie să fie atenţi cui oferă pentru că nu toţi doresc să primească. În cazul în care darul lor nu este apreciat sau acceptat, nativii se simt respinşi. De aceea, este bine să-şi întărească poziţia şi să adopte o atitudine bazată pe schimbul reciproc. Aceasta se poate dovedi o abordare mult mai potrivită şi în cele din urmă o modalitate sănătoasă de a-i trata pe ceilalţi.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu