Ziua de naștere 24 februarie

24 februarie – ziua sacrificiului

Sacrificul este o temă centrală în vieţile nativilor zilei de 24 februarie şi se poate manifesta în diferite moduri. Cei născuţi astăzi îşi sacrifica adesea propriile preocupări pentru o cauză, pentru dorinţele părinţilor, ale partenerului său ale familiei. Tipic pentru aceştia, ei înşişi solicită un grad înalt de sacrificiu din partea celorlalţi, în special din partea celor pe care îi iubesc. Tema sacrificiului poate reapare în forme mult mai abstracte sau filozofice, transformându-se într-un fel de acceptare a vieţii aşa cum este, un sacrificiu al ego-ului. În cele mai bune cazuri aceasta este o formă de altruism şi o dorinţă adevărată de a lucra pentru binele comun.

Nativii care aleg să se sacrifice pe ei înşişi pentru un scop mai măreţ sau pentru dorinţele unui grup vor face acest lucru cu o bună dispoziţie radiantă sau cu un simţ al datoriei auster, chiar implacabil. În primul caz, ei cred cu sinceritate în ceea ce fac, iar recompensa lor este fericirea şi bunăstarea celorlalţi. În cazul din urmă, deşi acţionează în comformitate cu convingerile lor etice sau morale ferme, nativii pot avea resentimente profunde datorită cerinţelor frustrante ale ego-ului lor. Frustrările acumulate de-a lungul timpului pot răbufni într-o bună zi şi îi pot determina pe nativi să respingă anumite responsabilităţi.

Mulţi dintre nativii zilei de 24 februarie caută să reducă prezenta ego-ului lor, posibil să renunţe la el de tot, pentru a putea duce un stil de viaţa mult mai pur. În acest caz, pericolul este că se pot înşela pe ei înşişi într-o anumită măsură. Nu este posibil să scapi de un ego când nu este încă pe deplin format. Nativii mai evoluaţi sunt conştienţi de această capcană şi doresc să întărească aspectele pozitive ale personalităţii lor şi să le judece în conformitate cu standardele obiective, atunci când este posibil. Alţi nativi ai zilei de 24 februarie accepta tot ce le rezervă soarta în drumul lor, considerând că ghinionul este într-o oarecare măsură o confirmare a evoluţiei spre un stadiu mai înalt.

Nativii zilei de 24 februarie trebuie să găsească o modalitate de a lucra pentru binele comun şi dacă este posibil să-şi mulţumească părinţii sau societatea fără să facă compromisuri în privinţa propriilor credinţe şi dorinţe. Ei trebuie să fie siguri de dorinţele lor şi să nu le fie teamă să le exprime. Dacă au crescut şi au ajuns să accepte compromisurile şi chiar circumstanţele mai puţin plăcute, ei îşi asumă riscul de a deveni negativişti sau egoişti în noua lor concepţie. Acesta este în acelaşi timp un lucru determinant pentru viitorul lor. Dacă într-o bună zi doresc să preia din nou controlul asupra vieţii lor, ei pot întâmpina dificultăţi deoarece vor înota împotriva curentului, împotriva obiceiurilor şi aşteptărilor înnăscute.

Progresul constant, puterea voinţei, comportamentul absolut, determinarea, curajul sunt calităţile pe care nativii zilei de 24 februarie trebuie să le aibă în vedere înainte de a începe să facă orice sacrificii majore. De asemenea, dacă împărtăşesc dragostea dintr-o poziţie puternică vor avea parte de mai multă satisfacţie pe termen lung.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu