Ziua de naștere 23 februarie

23 februarie – ziua candidatului valabil

Persoanele născute pe 23 februarie sunt capabile să-şi ofere ideile în vederea rezolvării unor situaţii mai puţin obişnuite. Se pricep să rezolve problemele cu uşurinţă şi să dirijeze lucrurile în direcţia potrivită. Odată ce nativii acestei zile considera că sunt candidaţii potriviţi pentru o anumită poziţie de conducere, ei trebuie să îşi asigure acea poziţie sau cel puţin să aibă o şansă corect susţinută. Argumentele lor sunt de obicei solide deoarece rareori vor încerca să convingă pe cineva de viziunile lor până ce nu s-au documentat temeinic.

Nativii zilei de 23 februarie sunt persoane realiste, indivizi bine ancoraţi în realitate care cântăresc cu grijă situaţiile şi identifică punctele slabe. Din nefericire, realismul nativilor zilei de 23 februarie se poate transforma uneori în pesimism. Însă, când înaintează în vârstă, cei născuţi astăzi trebuie să se ferească să devină exagerat de critici. Latură întunecată a nativilor zilei de 23 februarie necesită o echilibrare temeinică pentru a evita o cădere în depresie. Nativii trebuie să se ferească în mod deosebit de tendinţele autodistructive.

Persoanele născute pe data de 23 februarie abordează cu înţelepciune partea materială în viaţă. Nu manifestă dorinţa exagerată de a trăi în lux. Ei ţin cont de experienţele trecute atunci când se confruntă cu dificultăţi şi pot fi asemănaţi cu un motor care, odată pus în funcţiune, nu se mai opreşte niciodată.

Nativii zilei de 23 februarie sunt fericiţi să îşi extindă raza de acţiune, dar în general vor fi destul de precauţi. Pe lângă pragmatism, un alt factor care participă la succesul lor este simţul sincronizării. Ei ştiu când este momentul oportun să acţioneze şi când trebuie să stea deoparte. Cei născuţi în acesata zi se descurcă de obicei să rezolve dilemele existenţiale destul de bine, să preia reponsabilitatea de a-şi dirija propriile vieţi în timp ce vor accepta şi legile inevitabilului.

Când sunt frustraţi, nativii vor da rareori înapoi, preferând să aleagă o altă cale. De cele mai multe ori, au un plan de rezervă. Astfel, nativii zilei sunt pregătiţi să ofere sfaturi celor care pur şi simplu s-au împotmolit şi nu mai pot avansa.

În vieţile lor private, nativii zilei de 23 februarie trebuie să se ferească de adoptarea unei atitudini infailibile sau atoateştiutoare şi să devină indiferenţi faţă la nevoile emoţionale ale celorlalţi. În acest sens, trebuie să se străduiască să rămână deschişi şi sensibili la dorinţele celor din jurul lor. Preţuind cu adevărat opiniile celorlalţi, ascultându-le problemele în linişte şi fără să-i judece, ei îşi vor câştiga prieteni şi vor fi de mare ajutor, fără a depune prea mari eforturi.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu