Ziua de naștere 22 februarie

22 februarie – ziua universalităţii

Persoanele născute pe data de 22 februarie au tendinţa de a renunţa la ego în folosul unei cauze pline de semnificaţii. Lumea lor personală poate fi complexă şi complicată, sentimentele lor pot fi profunde, însă ei nu vor permite ca acest lucru să fie principala preocupare. Nativii vor pune lumina reflectorului pe ceilalţi, accentuând idealurile şi obiectivele de valoare.

Nativii zilei de 22 februarie cred în general în ceea ce este mai bine pentru ceilalţi. În acest sens, sentimentele lor democratice şi uneori patriotice sunt destul de accentuate. Destul de frecvent, ei se vor afla în poziţia de a susţine sau a conduce cauza clanului, organizaţiei, comunităţii, chiar ţării lor. Totuşi, cei mai evoluaţi dintre nativii zilei au idealuri ce ajung foarte departe, chiar mai departe de graniţele municipale sau naţionale. Iubitori ai libertăţii universale, extrem de idealişti, ei vor dori ca toţi să se bucure de binecuvântările unei vieţi bune, fără ameninţarea tiraniei sau opresiunii.

Nativii zilei de 22 februarie au un simţ strict al datoriei, pot fi severi şi chiar neiertători. Când vor face greşeli, ei vor fi foarte duri cu ei înşişi. De asemenea, ei vor suferi enorm când îşi vor încălca propriul cod personal, indiferent de motiv. Ei trebuie să înveţe să fie mai puţin duri cu ei înşişi şi mult mai îngăduitori în funcţie de circumstanţe. Standardele nativilor zilei de 22 februarie sunt adesea prea ridicate pentru oricine altcineva (chiar şi pentru ei înşişi) pentru a putea fi atinse.

Aşa cum am menţionat anterior, nativii zilei de 22 februarie adesea renunţa la ego în favoarea muncii lor. Acest lucru nu înseamnă neapărat că ei sunt toleranţi în relaţiile lor personale. În ciuda faptului că par deschişi unei varietăţi de experienţe, îşi exprimă clar şi răspicat opinia pro sau contra. Totuşi, ei evita să se exteriorizeze violent în fata partenerului, indeferent cât de nemulţumiţi sunt.

Nativii zilei de 22 februarie critică adesea societatea, adoptând o atitudine revoluţionară. În general nu sunt persoane optimiste şi de aceea evaluează destul de corect defectele celor din jur. Indivizii mai puţin evoluaţi născuţi în această zi observă imperfecţiunile din jurul lor, dar preferă să nu facă nimic în acest sens. În majoritatea cazurilor, ei oscilează între a se plânge sau a se revolta fără rost. Nativii care, în ciuda naturii lor idealilste, ajung să accepte influenţele sociale, pot sfârşi prin a se lăsa pradă unui pesimism profund.

Datorită capacităţii lor de a lăsa deoparte dorinţele lor personale, nativii zilei de 22 februarie sunt capabili să devină conducători magnetici, ce insufla discipolilor sentimentul loialităţii. Cu siguranţă, nu toţi nativii au ocazia de a-şi exercita autoritatea în calitate de angajator, manager său conducător politic. Totuşi, dacă va fi necesar să solicite asistenţă sau sprijin, ei solicită un mare sacrificiu din partea colegilor, familiei şi prietenilor, deoarece puritatea motivelor lor este rareori pusă la îndoială.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu