Home > FEBRUARIE > Ziua de naştere 21 februarie

Ziua de naştere 21 februarie

21 februarie – ziua intimităţii

Nativii zilei de 21 februarie luptă pentru a se exprima la nivel personal. Încă din tinereţe, viaţa lor poate fi influenţată constant de frământările interioare cu care se confruntă. La început, ei pot considera că aceste dificultăţi se datorează mediului înconjurător, dar de obicei ajung să realizeze că propria lor natură extrem de complexă este problema reală. Desigur, însă, problemele pot reprezenta provocări şi oportunităţi de a creşte, de a învăţa, de a evolua. În cele din urmă, majoritatea nativilor zilei de 21 februarie acceptă pe deplin această provocare de a se perfecţiona şi de a se dezvolta. Suprimând şi posibil depăşind sensibilităţile emoţionale proprii, ei pot deveni conştienţi de propria persoană, fapt de care nu mulţi sunt capabili. De asemenea, ei pot da dovadă de o intuiţie remarcabilă în ceea ce priveşte sentimentele şi motivaţiile celorlalţi. Nativii ţin foarte mult să-şi păstreze intimitatea. Ei consideră că cel mai mare dar pe care îl pot oferi cuiva este să-i permită acestuia să pătrundă în intimitatea lor. Atunci când persoana respectivă ignoră sau nu recunoaşte unicitatea acestui dar, nativii sunt extrem de afectaţi. Datorită sensibilităţii lor, şocul poate fi extrem de devastator şi va trece multă vreme până ce nativii vor îndrăzni din nou să se deschidă într-un asemenea mod.

Pentru persoanele egoiste şi sentimentale născute în această zi este dificil să fie obiective în ceea ce priveşte munca lor. Critica negativă este în mod deosebit dificil de îndurat pentru nativi, deoarece aceştia o consideră un atac la persoană. Dacă doresc să aibă succes în societate, nativii care sunt artişti, meşteşugari, actori şi angajaţi publici trebuie să devină imuni la critica celarlalti.

Deseori, este posibil ca nativii zilei de 21 februarie să fi avut o copilărie destul de dificilă din punct de vedere emoţional, problema principală fiind de cele mai multe ori părintele de sex opus. Datorită faptului că au fost exagerat de supervizaţi, criticaţi sau ignoraţi atunci când aveau nevoie de mai mult atenţie, nativii pot deveni persoane secretoase şi neobişnuit de tăcute sau, în exterma opusă, persoane extrovertite şi exaltate. Ei vor căuta în permanenţă să aibă o viaţă sentimentală sănătoasă şi mulţumitoare. Unii vor considera că un partener iubitor le confirmă valoarea, iar alţii vor face din partener un confident de încredere, împărtăşindu-i toate secretele. Pentru nativi este foarte important să găsească fericirea emoţională şi pacea, dar acest lucru va implica un efort de o viaţă.

selectează pentru mai multe informaţii:

SFATURI

Încearcă să te integrezi în societate. Nu mai fii atât de închis în tine. Ieşi mai mult. Ia legătura cu ceilalţi. Fii în temă şi păstrează-te viguros.

PUNCTE FORTE

Profund din punct de vedere emoţional

Conştient

Onest

PUNCTE SLABE

Implicat

Nemulţumit

Detaşat

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply