Ziua de naștere 20 februarie

20 februarie – ziua impresiei

Cei născuți în această zi sunt preocupați să facă impresie altora și să perceapă respectiva impresie. Este din cauza naturii lor receptive, au în general amintiri vii și pot repeta cu precizie, după mult timp chiar, lucruri pe care le-au văzut sau le-au auzit. Pe de altă parte, de obicei, vor face tot ce le stă în putință pentru a se asigura că și alții își amintesc de ei în aceeași măsură. Doresc să fie luați în serios și de aceea își pun apăsat pectea pe orice realizează, indiferent dacă este vorba de probleme de afaceri, eforturi creative sau responsabilități familiale.

Din acest motiv, ar fi de așteptat să fie tipuri agresive, dar, deși îi caracterizează forța, cei mai mulți dintre ei nu sunt combativi sau certăreți. Exprimarea lor hotărâtă, rezultă mai ales din sentimente de simpatie și credința în sine. A nu ascunde nimic arată pentru ei o modalitate de a le arăta oamenilor cât de mult le pasă de fapt despre ceea ce fac.

Excelenți membri de colectiv, își demonstrează atât capacitatea de a-și pune talentele la treabă pentru binele comun, cât și dezinteresul față de ideea de a fi dictatori. Cu toate acestea, ei pretind ca alții să muncească susținut și pot fi repede iritați de oricine pare să nu-și dedice toate eforturile. Nu trebuie să facă greșeala de a presupune că prietenii și asociații încetinesc cumva ritmul, când, de fapt, respectivii fac tot ce pot mai bine.

Deși faptul că sunt deschiși și păstrează impresiile constituie o calitate majoră, uneori pot fi prea iresponsabili. Tocmai prin această deschidere și simpatie, pot cădea victime ale influențelor negative și astfel tendințele de empatie se pot întoarce uneori chiar împotriva lor. În plus, manifestă prea frecvent dorința de a plăcea altora și ajung să se compromită. Esențial pentru dezvoltarea lor personală este să învețe să nu fie atât de maleabili sau reacționari și să-și păstreze credința în fața dezastrelor.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu