Ziua de naștere 19 februarie

19 februarie – ziua exploratorului

Indivizii duri şi hotărâţi născuţi pe data de 19 februarie trebuie să exploreze fără frică mediul lor înconjurător şi în cele din urmă să-şi urmeze instinctele în explorarea lumii îndepărtate. Majoritatea celor născuţi în această zi depăşesc în general sensibilităţile din copilărie şi se transformă rapid în indivizi de încredere, capabili să facă faţă stresului vieţii de zi cu zi. Deşi pot manifesta interes în domeniile mistice, nativii zilei de 19 februarie sunt de obicei destul de practici şi vor rămâne cu picioarele pe pământ, mulţumindu-se să observe de la distanţă. Latura lor mai fantezistă se poate manifesta prin dragoste faţă de călătorii, aventură şi romantism. Ei consideră că obiectivele care par intangibile sau dificil de realizat reprezintă adevărate provocări.

Nativilor zilei de 19 februarie le place să depună eforturi pentru a explora noi tărâmuri. Le place foarte mult să îşi pună amprenta personală pe ideile şi activităţile pe care le desfăşoară. Dorinţa lor de succes este destul de sănătoasă şi vitală. Totuşi, este necesar să se ferească să nu devină insensibili sau nemiloşi încă de la o vârstă fragedă, să se lase copleşiţi de rezistenţa opusă de ceilalţi. Păstrarea sensibilităţii este crucială, inclusiv în plan profesional. Nativii care consideră că viaţa profesională şi cea personală sunt două entităţi distincte, fără nici un punct comun, vor da greş fie într-un sens, fie în celălalt.

Deşi nativii zilei de 19 februarie fac tot ce le stă în putinţă pe cont propriu, ei sunt şi foarte buni coechipieri. Într-o mare măsură, succesul lor se datorează conştiinciozităţii, înţelegerii şi aprecierii corecte a propriului potenţial. Ei au abilităţi pronunţate de conducători, deşi rareori doresc să preia conducerea. În general, ceilalţi îi respecta pentru talentele lor, îi consideră persoane echilibrate, extrem de stabile şi pe care te poţi baza. Totuşi, când nativii zilei de 19 februarie simt impulsul de a avansa sau de a face o schimbare majoră, ei trebuie să fie liberi să îşi urmeze instinctele. Cei care hotorasc să-şi urmeze instinctele trebuie să fie pregătiţi pentru orice.

Cei născuţi pe data de 19 februarie nu sunt persoane prea blânde în general. Pentru a-şi dezvolta această latură, este recomandabil să petreacă mai mult timp în compania copiilor, nu neapărat ai lor. În plus, activităţile sociale de tot felul îi pot menţine în legătură cu problemele şi nevoile celorlalţi. Totuşi, în cele din urmă, nativii zilei de 19 februarie au nevoie să se remarce şi să facă totul în stilul lor propriu. Cel mai adesea, obiectivele lor nu corespund deloc cu cele ale societăţii, dar se referă la autodezvoltare şi chestiuni de onoare. Când aceşti indivizi impulsivi şi spontani simt chemarea, nu pot decât să o urmeze. Deoarece sunt predispuşi la neglijenţă, ei trebuie să evite activităţile autodistructive. Deşi cu toţii avem tendinţa de a ne transforma în cei mai aprigi duşmani ai noştri, cei născuţi în această zi sunt uneori mult mai predispuşi decât majoritatea celorlalţi.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu