Ziua de naștere 18 februarie

18  februarie – ziua imaginii de ansamblu

Indivizii născuţi pe 18 februarie îi înviorează pe cei din jur cu ideile şi energia lor. Deşi nu le place să se împotmolească în detalii, ei analizează întreaga imagine per ansamblu şi apoi pun lucrurile în ordine. Rareori iau decizii importante înainte de a întoarce lucrurile pe toate părţile. Viaţa lor nu este presărată de evenimente, nu sunt fatalişti în ceea ce priveşte acţiunile viitoare. Prin orice acţiune pe care o întreprind, ei subliniază o filosofie de viaţă şi stabilesc un set de principii pe care nu le vor trăda. Convinşi fiind de aceste valori, este dificil, dacă nu imposibil pentru ei, să facă schimbări majore. Totuşi, datorită dorinţei sincere de a şti adevărul ei sunt deseori deschişi la puncte de vedere variate doar dacă vor avea de învăţat din ele.

Datorită chestiunilor de anvergură şi a ambiţiilor bine intenţionate, cei născuţi pe 18 februarie pot pierde din vedere anumite detalii banale sau nesemnificative, care de fapt au o mare importanţă pentru ei sau pentru ceilalţi. Într-adevăr, cineva născut în această zi poate să nu mai fie în temă cu lucrurile de actualitate. Ei pot deveni nerăbdători să aibă grijă de gospodărie, să întreţină proprietăţi sau să se implice în afaceri. Datorită atitudinii distanţe sau superioare, ei pot stârni gelozia sau duşmănia celorlalţi. Deşi nativii sunt adesea indivizi extrem de autonomi, siguri pe ei, care au nevoie de foarte mult timp pentru ei înşişi, rareori se îndepărtează de semenii lor sau rezistă să nu ceară ajutor. Ei sunt empatici şi simpatici, dar doar până la un punct. Totuşi, deoarece nu sunt dispuşi să-şi sacrifice timpul sau idealurile pentru toate cerinţele inutile sau atitudinile pretenţioase.

Majoritatea nativilor zilei de 18 februarie au probleme cu hipersensibitatea emoţională încă din copilărie şi în cazuri extreme pot fi împinşi într-o direcţie sau alta: se retrag din grijile şi suferinţele lumii şi îşi perfectează viziunea personală sau îşi construiesc un exterior dur şi se implică în problemele lumii. În oricare dintre cazuri, ei se mişca în direcţia maximizării atât a scopului, cât şi a influenţei ideilor lor.

Dacă nativii zilei de 18 februarie pot rămâne fixaţi pe obiectivele lor, dar în acelaşi timp participă la problemele de zi cu zi ale vieţii, ei vor înregistra mari succese. Dacă totuşi ajung să se abată, datorită incapacităţii de a-şi controla emoţiile şi sensibilităţile, este posibil să se afle într-o permanentă luptă şi să fie nefericiţi.

Pentru nativii zilei de 18 februarie, cheia autorealizării este îmbinarea voinţei şi clarviziunii cu sensibilitatea.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu