Ziua de naștere 17 februarie

17 februarie – ziua bătăuşului

Indivizii extrem de sensibili născuţi pe 17 februarie se înconjoară încă de timpuriu cu o armură dură şi ies la luptă cu întreaga lume. Mediul din care provin nu-i ajută prea mult, astfel că ei trebuie să lupte pentru ei înşişi încă de la început. Unii nativi sunt privilegiaţi, alţii dezavantajaţi, dar indiferent de clasa socială din care provin ei sunt convinşi de capacitatea lor de a depăşi obstacolele pentru a reuşi ca indivizi cu drepturi proprii. Totuşi, înainte de a lupta cu lumea, cei născuţi în această zi trebuie să lupte cu ei înşişi pentru a se forma aşa cum doresc.

Datorită criticii, aşteptărilor sau posibil a neglijării, nativii zilei de 17 februarie ajung să realizeze foarte devreme, încă din copilărie, că natura lor sensibilă nu va supravieţui decât dacă îşi intăreasc apărarea. În cazul nativilor mai puţin evoluaţi ai zilei de 17 februarie, o asemenea apărare se poate manifesta în primul rând prin secrete, suspiciune şi înarmare fizică. În cazul nativilor mai evoluaţi, apărarea este mult mai probabil să se manifeste sub formă de talente, cunoştinţe vaste sau prezenţă fizică. Din nefericire, cei născuţi în această zi pot ajunge să se izoleze de influenţele de orice fel, bune sau rele, ce încearcă să îi biruiască. Duritatea lor aparentă este în dezacord cu sensibilitatea exagerată care nu moare niciodată cu adevărat cu excepţia anumitor cazuri extrem de neobişnuite.

Persoanele născute pe data de 17 februarie pot fi atinse de săgeţile dragostei şi de mână blândă a afecţiunii, dar lovitura trebuie să fie bine ţintită şi sentimentul să fie direct şi sincer. Cei născuţi în această zi nu doresc să fie împiedicaţi în căutarea împlinirii de sine. Destul de des ei ignoră ceea ce poate fi un contact uman necesar pentru a evita un blocaj sau o izolare. Indivizii mai avansaţi născuţi în această zi permit expresivităţii şi sensibilităţii lor interioare să se facă remarcate, indiferent de piedici, nu numai în atitudinea lor, dar şi în cadrul activităţii lor profesionale. Astfel, ei au un fel de transparenţă, putând în acest caz să-şi facă armura invizibilă, deşi nu renunţă niciodată la ea.

Nativii zilei de 17 februarie sunt dispuşi să mergă destul de departe pentru ei înşişi, pentru familia şi prietenii lor, chiar şi pentru străinii ce au nevoie de ajutorul lor. Ei sunt extrem de realişti şi de obicei posedă o intuiţie în ceea ce priveşte ordinea socială existentă, cu toate inegalităţile şi incorectitudinile ei. Deşi sunt luptători atunci când sunt provocaţi, cei născuţi în această zi nu sunt exagerat de agresivi, nu se enervează şi nu se supără atât de uşor. Ei sunt destul de bine ancoraţi în realitate, sunt calmi şi au prestanţă în faţa celorlalţi. În acelaşi timp, acest lucru îi avertizează pe cei ce au intenţii ostile ce îi vizează pe aceştia. Cei ce confunda acest calm cu pasivitatea vor avea un adevărat şoc.

Nativii zilei de 17 februarie sunt nişte oameni credincioşi, pun suflet în cauza lor, oricare ar fi aceasta. Mulţi dintre cei născuţi în aceata zi sunt “luptători spirituali”, ale căror obiective sunt personale şi pentru care dezvoltarea de sine şi exprimarea personală sunt cele mai importante valori. Deşi preocupaţi de sine în mod obiectiv (poate chiar exagerat de preocupaţi), ei pot să îi inspire şi să îi pună pe picioare într-o mare măsură pe cei din jurul lor.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu