Ziua de naștere 16 februarie

16 februarie – ziua animaţiei

 Persoanele născute pe data de 16 februarie sunt indivizi spirituali, curajoşi şi demonstrativi care însufleţesc orice acţiune la care iau parte. Ei admira spontaneitatea şi nu le place să aibă un comportament forţat, măsurat sau constrâns. De asemenea, ei recunosc din instinct ca flexibilitatea este esenţa vieţii în timp ce dificultatea şi blocajul reprezintă incapacitatea de a schimba. Temele naşterii, renaşterii, fundamentării şi inovaţiei – pe scurt, toate felurile de începuturi – sunt esenţiale pentru vieţile lor.

Totuşi, odată ce un anumit lucru a intrat în fiinţă, va fi necesar să fie menţinut. În acest caz apare o problemă, mai exact faptul că atunci când lucrurile nu merg bine, nativii zilei de 16 februarie se pot descuraja şi este posibil să fie incapabili sau chiar lipsiţi de dorinţa de a merge mai departe. Deşi nu sunt nişte indivizi care suferă pentru mult timp, terminarea unei relaţii, renunarea la un loc de muncă sau la procesul vieţii poate fi foarte dureros pentru ei pentru simplul motiv că, în multe situaţii, ei nu sunt atât de pricepuţi să se apropie de ceva sau cineva. Acest lucru este adevărat, în special când este vorba de activităţi sau eforturi pe care ei înşişi le-au creat sau implementat. Astfel, este destul de important ca nativii zilei de 16 februarie să găsească cel mai potrivit mod de a efectua schimbări în viaţa lor, fie că este vorba de renunţarea la un loc de muncă sau terminarea unei relaţii. Dacă se vor simţi lipsiţi de puterea de a schimba lucrurile radical, nativii sunt capabili să renunţe brusc la activităţile lor.

Cei născuţi în această zi pot evalua corect unele propuneri şi simt nevoia de a merge mai departe. Uneori, pot profita de aceste lucruri pentru a crea legături cu evenimente din trecut cu scopul ca asocierile precedente să facă parte din viitorul lor.

Nativii zilei de 16 februarie au o orientare pozitivă spre viaţă, evidenţiată mai ales prin dragostea lor pentru copii şi animale. Lucrurile simple, cinstite şi directe sunt extrem de admirate de către aceştia. Cei născuţi în această zi au un echilibru foarte bun al calităţilor masculine şi feminine şi în consecinţă ei pot fi la fel de apropiaţi şi se pot înţelege atât cu femeile cât şi cu bărbaţii.

În măsura în care prietenii şi asociaţii sunt în temă cu principiile lor de viaţă, nativii zilei de 16 februarie pot fi foarte permisivi, indiferent de mediul şi clasa din care provin sau de politica pe care o duc. Însă, pe de altă parte, cei născuţi în această zi pot fi foarte duri cu indivizii ce acţionează în mod dictatorial, condescendent sau arbitrar, în special în ceea ce le priveşte pe fiinţele mai slabe. Deşi, în general, aceste reacţii puternice la injustiţie pot fi justificate, nativii zilei de 16 februarie trebuie să fie atenţi să nu meargă prea departe când se exprimă în acest sens.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu