Ziua de naştere 15 februarie

15 februarie – ziua inventivităţii

 Nativii zilei de 15 februarie dau dovadă de ingenuitate şi imaginaţie. Dacă talentele lor s-ar manifesta în domenii mult mai tehnice sau poetice, nativii acestei zile ar fi capabili să-şi facă viziunile neobişnuite şi visele să devină realitate. Ei par să considere firesc să gândeşti în mod creativ. Astfel, sunt mai puţin ameninţaţi de dificultăţile sau problemele pe care le percep că pe nişte provocări de o complexitate ce variază. În acest sens, ei sunt foarte pozitivi în concepţia lor. Pe de altă parte, pot fi profund dezamăgiţi când eforturile lor nu au succes şi nu întotdeauna au forţa necesară să se menţină pe poziţie, în special pentru că sunt mai răbdători decât este nevoie. Sensibili până la extreme, nativii zilei de 15 februarie reacţionează la criticile ce îi vizează. Datorită sensibilităţii lor, pot fi cu uşurinţă atinşi sau provocaţi.

Nativilor zilei de 15 februarie le place ca lucrurile să se deruleze treptat, nu numai pentru binele celorlalţi, dar şi pentru a-şi asigura libertatea personală în cadrul responsabilităţilor inhibante. Acest lucru reprezintă un subiect important pentru ei. Nativilor zilei de 15 februarie le place să se distreze, dar în acelaşi timp sunt foarte serioşi în ceea ce priveşte principiile şi idealurile lor. Cei născuţi în această zi sunt atât simpatici, cât şi empatici şi astfel ei simt durerea celorlalţi mult mai acut decât o persoană obişnuită. În consecinţă, exploatarea persoanelor dezavantajate sau mai slabe este în mod special dificil de îndurat pentru ei.

Iubitori ai naturii, nativilor zilei de 15 februarie le place să fie liberi să hoinărească, să gândească aşa cum doresc ei, să îşi lase mintea să zburde râvnind la toate minunile lumii. Mulţi dintre cei născuţi pe 15 februarie sunt extrem de curioşi şi doresc să investigheze majoritatea lucrurilor din jurul lor. Ei nu se pot mulţumi doar cu stimuli şi cu cât obţin mai mult, cu atât viaţa lor devine mai bogată. Totuşi, ei trebuie să se ferească de problemele create de stările exagerate de exaltare.

Deşi nativii zilei de 15 februarie ştiu foare bine să se disciplineze şi să-şi ordoneze vieţile uneori haotice, în general opun rezistenţă disciplinei impuse din exterior şi într-adevăr pot fi extrem de rebeli. Totuşi, ei au destul discernământ pentru a-şi da seama când este necesară ordinea impusă, când trebuie să urmeze întocmai regulile şi când trebuie să fie rezonabili şi corecţi. Din nefericire, în această lume imperfectă, acest lucru nu se întâmplă prea des.

Uneori, în loc să îşi exprime frustrările, nativii zilei de 15 februarie devin tăcuţi şi păstrează resentimentele în adâncul sufletului lor. În acest punct, ei pot fi apţi să-şi facă promisiuni în gând, oferindu-şi un premiu de consolare sau făcându-şi un plan de răzbunare. Indivizii mai puţin evoluaţi născuţi în această zi trebuie să se ferească să se cufunde în compătimire sau să răbufnească în accese de furie necontrolate. Confruntarea cu emoţiile negative este cea mai importantă provocare pentru nativii zilei de 15 februarie. Adesea, cei născuţi în această zi devin mai înţelepţi cu vârsta şi se echilibrează din punct de vedere emoţional pe măsură ce trec anii. Afecţiunea este de obicei cheia acestui proces; să primească şi să dea în viaţa de zi cu zi este important pentru dezvolatrea şi perfecţionarea acestora. Când sunt privaţi de aceasta, ei se pot închide în ei înşişi şi pot ajunge să trăiască în propria lor lume izolată, imaginară.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu