Ziua de naștere 9 martie

9 martie – ziua călătorului în spaţiu

Indivizii abstracţi şi visători născuţi pe data de 9 martie sunt preocupaţi de examinarea şi explorarea spaţiului din jurul lor. Curioşi din fire, ei nu se mulţumesc până nu ajung la miezul unui subiect sau al unei probleme. Nativii manifestă o repulsie pronunţată faţă de orice formă de afecţiune, autoritate sau condescendență faţă de alte persoane şi au puterea de a rămâne naturali în ce priveşte modul de abordare a vieţii. Din cauza idealismului lor extrem, ei sunt de partea celor aflaţi pe poziţii de subalterni şi au tendinţa de a fi protectori cu cei săraci şi cu cei slabi. Sunt indivizi puternici cu un magnetism personal bine dezvoltat şi cu o intuiţie pe care se pot baza.

Nativii mai evoluaţi ai zilei de 9 martie se bazează foarte mult pe instinct. Deşi nimeni nu poate nega puterea minţii lor, în multe cazuri ei aleg să acţioneze împotriva tuturor probabilităţilor, a logicii şi a tot ce pare adevărat în favoarea a ceea ce le dictează al şaselea simţ (în special când e vorba de relaţii şi hotărâri de viaţă cruciale). Deşi uneori sunt acuzaţi că trăiesc într-o altă lume, cei născuţi în această zi înţeleg foarte bine mecanismul de funcţionare al vieţii, dar sunt capabili în acelaşi timp să vadă esenţa şi potenţialul într-o situaţie dată. Indiferent cum sunt catalogaţi, majoritatea nativilor au un punct de vedere mai elevat sau mai obiectiv decât orice persoană obişnuită. Astfel, ei pot da sfaturi valoroase, mai ales că adesea oferă un punct de vedere pe care persoana respectivă nu l-a luat în considerare.

Persoanele născute în ziua de 9 martie trăiesc adesea un conflict între latura lor stabilă şi educată şi dorinţa de a avea libertate, de a-şi lăsa mintea să hoinărească pe tărâmul viselor şi al ideilor. Dacă sunt prinşi într-o poziţie de mare responsabilitate personală (familie, serviciu, poziţie socială) s-ar putea simţi frustraţi. Datorită faptului că nativii sunt persoane foarte capabile, ceilalţi vor deveni în mare măsură dependenţi de ei. Astfel, trebuie să aibă grijă să-şi păstreze câteva portiţe prin care să poată evada din când în când pentru a-şi manifesta latura aventurieră şi oarecum ciudată a personalităţii lor.

Nativii zilei de 9 martie suferă în general mari transformări de-a lungul vieţii. Pentru ei este cât se poate de natural să se mute dintr-un serviciu în altul, dintr-un loc în altul, să treacă de la o relaţie la altă deoarece le place varietatea şi sunt precauţi când este vorba de angajamente.

Oamenii născuţi în această zi care nu au ajuns să se cunoască în profunzime sunt adesea surprinşi să descopere cât de puternici pot fi. Odată ce încep să îşi dea seama de acest lucru şi îşi exercită puterea, nativii vor avea de-a face cu o nouă dimensiune a vieţii lor. Se vor bucura de nouă perspectivă, dar de asemenea se pot confrunta cu multe dificultăţi noi. Într-adevăr, uneori pot simţi nevoia să renunţe la îndatoririle lor lumeşti, să respingă o viaţă de compromisuri şi să aspire la ceva superior.

sursa: internet

Distribuie pe:

Lasă un comentariu