Home > Numerologie > Ziua de naştere : 29

Firi ocrotitoare dar împrăştiate, asemănători celor născuţi pe data de 2, nativii zilei de 29 au o personalitate strălucitore, muzicală şi însufleţitoare. Uneori, viaţa lor poate fi spectaculoasă şi emoţionantă. Cei născuţi în această zi simt nevoia să-i consoleze pe cei din jur, dar, cu toate că sunt inclinaţi spre spiritualitate şi au credinţe bine înrădăcinate, uneori se lasă manipulaţi.

Sunteţi o persoană foarte emotivă, ceea ce poate fi bine în anumite cazuri iar în altele, nu. Probabil că toanele dumneavoastră se reflectă negativ şi asupra altor oameni, în general dumneavoastră priviţi lucrurile în alb/negru: fie vă entuziasmaţi foarte tare fie respingeţi un lucru în totalitate. Totuşi, la un anumit moment în viaţa veţi observa câte nuanţe de gri sunt între alb şi negru. Poate că în acel moment veţi putea pune în evidenţă capacităţile dumneavoastră, poate chiar să ajungeţi o persoană foarte cunoscută. Este important să nu lucraţi doar pentru ţelurile profesionale, ci să cercetaţi şi direcţia relaxării. Faceţi un efort de a lucra constant şi de a vă păstra echilibrul interior, în aşa fel încât oamenii inocenţi să nu sufere dacă dumneavoastră vă enervaţi.

 

Află mai mult despre secretul zilei tale de naștere:

Ziua

Luna

Destinul

Numele

Cadoul Potrivit

Nu ești născut/ă în această zi? Alege ziua în care te-ai născut și află care este secretul ei.

Află care sunt caracteristicile numerologice ale lunii în care ești născut și cum te influențează aceasta.

Află care este suma cifrelor din data ta de naștere și cum îți influențează aceasta calea în viață!

În Numerologie, atât data de naștere cât și numele ascund numeroase semnificații și secrete ale celui care le poartă. Află care este vibrația numelui tău și ce semnificație are aceasta!

Știai că, cunoscând ziua în care s-a născut o persoană dragă, îi vei putea alege un cadou pe măsura preferințelor sale? Află în pagina următoare care sunt cadourile potrivite pentru fiecare zi de naștere!

comentează sau scrie o întrebare

You may also like
CURS DE NUMEROLOGIE – BUCUREȘTI
CURS DE NUMEROLOGIE – SUCEAVA
CURS – MAGIA VIETII PRIN TAROT. STUDIUL ARCANELOR MAJORE
Taro – Numerograma anului 2019

Leave a Reply